04 / 10 / 2024

Hekim Profil ve Steelin

Hekim Profil ve Steelin

Hekim Profil Satış ve Pazarlama Müdürü Çubukçuoğlu: "Yurt dışından birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Türkmenistan ve Arap ülkelerine ihracatımız daha yoğun" dedi.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Keskin tarafından kuruldu.

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükbakkal tarafından kuruldu.

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Erbaşı tarafından kuruldu.

Erse Profil Demir İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erse Profil Demir İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

Karadeniz Profil İnşaat Otomotiv Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Karadeniz Profil İnşaat Otomotiv Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Birol Yağcı tarafından kuruldu.

İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alacak! Başvuru tarihi ve şartları açıklandı

İçişleri Bakanalığı merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 3 bin 546 personeli işe alacak. Başvurular İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

Akfa Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akfa Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Riza Çivtçi tarafından kuruldu.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Lokman Hekim İnşaat sermayesini 36 milyon TL'ye çıkaracak!

Lokman Hekim İnşaat'ın 24 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 36 milyon TL'ye çıkarılması ve Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye ve İmtiyazlar" başlıklı 6' ncı maddesinin tadil edilmesi hususunda Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu.

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Mert Dübüş tarafından kuruldu.

Hekim Profil ve Steelin Haberi

Hekim Profil ve Steelin

Hekim Profil Satış ve Pazarlama Müdürü Erdem Çubukçuoğlu, "Yurt dışından birçok ülkeye ihracat yapıyoruz.Türkmenistan ve Arap ülkelerine ihracatımız daha yoğun." dedi.


Çubukçuoğlu, "39. İstanbul Yapı Fuarı"nda, çelik profillerin kullanım alanları ve kurulum aşamasındaki kolaylıklarıyla sağladığı avantajlar hakkında bilgi verdi.


Özel tasarım ve kaynaksız yapı teknolojisiyle çeliği soğuk şekillendirerek profil ürettiklerini belirten Çubukçuoğlu, "Ürünlerimiz son teknolojiye sahip robotlar sayesinde çapaksız kesim, mürekkep püskürtmeli markalama yaparak müşterilerimize kolaylık sağlamaktayız. Deneyimli satış personellerimiz, mimar ve mühendislerimiz, tecrübeli imalat personelimizle son derece kaliteli imalat yapan bir firmayız.


Müşteriler daha çok hafif çelik yapılarda kullanılan profilleri, endüstriyel tesislerde kullanılan ürünleri ve son zamanda güneş enerji santrallerinde (GES) kullanılan profilleri tercih ediyor.Yurt dışından birçok ülkeye ihracat yapıyoruz.Türkmenistan ve Arap ülkelerine ihracatımız ise daha yoğun.” diye konuştu.


Çubukçuoğlu, ürünlerinin çevre...