08 / 05 / 2024

Helenium Butik teslimleri

Helenium Butik teslimleri

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükselen Helenium Butik projesi 148 daireden oluşuyor. Proje Başarır inşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki, Helenium Butik teslim tarihi ne zaman?

Aydınlı Grubu Florya'da butik konut projesi yapacak!

Aydınlı Grubu, Florya'da butik konut projesine hazırlanıyor. Teslimleri yapılan Koru Florya projesinin ortaklarından Aydınlı Grubu'nun, yapmayı planladığı yeni projesi Florya Basınköy bölgesinde inşa edilecek.

Beylidüzü Ayışığı Butik teslimleri 2016 Ağustos'ta!

Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Ayışığı konseptinin yeni halkası Ayışığı Butik, toplam 14 bin metrekare inşaat alanında yükselen 108 rezidans konut ve 15 adet ticari alandan oluşuyor.

216 Butik Plus teslimleri Ekim 2016'da!

216 Yapı, Çekmeköy'de inşa ettiği 216 Butik Plus projesinde yeni bir kampanya düzenledi. Daire bedelinin yüzde 35'ini peşin olarak verenler kalanı için 120 ay boyunca uygun vade oranlarıyla kredi kullanabiliyor.

216 Butik Plus teslimleri ne zaman?

Satışları devam eden 216 Butik Plus'ta 2 blokta toplam 123 adet daire bulunuyor. Projede daire fiyatları 226 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki 216 Butik Plus teslimleri ne zaman yapılacak?

Çekmeköy 216 Butik Plus ulaşım!

Konut teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılacak olan 216 Butik Plus Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlıyor. İşte Çekmeköy 216 Butik Plus ulaşım bilgileri...

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Boutique Pendik Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Helenium Boutique Evleri satılık!

Satış sürecinin devam ettiği Helenium Boutique Evleri satılık daire teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Proje 6 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Helenium Boutique ödemeleri!

Konut teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Helenium Boutique konut projesinde daireler 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Helenium Boutique ödemeleri...

Kurtköy Helenium Butik satış ofisi!

Yüzde 35 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen Helenium Butik Rezidans 'ta 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Kurtköy Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Helenium Butik ev fiyatları!

Helenium Butik Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alanda yükseliyor. İşte Helenium Butik ev fiyatları...

Helenium Butik projesi!

Helenium Butik projesi Viaport AVM'ye, TEM Otoyolu'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na birkaç dakika, Aydos Ormanı'na ise yakın mesafede yer alıyor. Projede satışlar 195 bin 600 liradan başlıyor...

Helenium Butik teslimleri Haberi

Helenium Butik teslimleri

Helenium Butik Kurtköy daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje "Helenium Butik: Yeni yılın beklenen projesi geldi" sloganıyla tanıtılıyor.


Kurtköy Helenium Butik 6 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Proje sosyal alanları içerisinde; yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, sauna, yürüyüş parkuru, buhar odası ve spor alanları mevcut.


Helenium Butik daire fiyatları;

1+1 daireler 179 bin TL,

2+1 daireler 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kurtköy Helenium Butik ödeme koşulları içerisinde banka kredisi ile ödeme yapıldığında yüzde 35 peşinat, 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Helenium Butik teslim tarihi 2017 yılı olarak planlanıyor.


Helenium Butik iletişim

Tel: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Beyza...