03 / 05 / 2024

helenıum park

helenıum park

Şerifali'de inşaatı 2007 Temmuz ayında tamamlanan Helenium Park'ta konutlar hemen teslim ediliyor.

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Kahramanmaraş'a dondurma parkı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce yapılan 6 bin 500 metrekarelik park çalışmalarında Maraş Dondurması’nın oluşum süreci anlatılıyor

Mardin Yenişehir parkındaki inşaat durduruldu!

Mardin'de Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yanında bulunan Yenişehir Çocuk Parkındaki ağaçların kesilerek inşaat yapılacağını haber alan mahalle sakinleri parkta kısa süreli eylem yaptı.

Spil Dağı Milli Parkı Projesi tamamlandı!

Spil Dağı Milli Parkı 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğum söyleyen Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Bayrak, "Buraya devlet 30 milyon lira harcayarak altyapıları tamamladı.

Vialand, doğum günü olana bedava!

Vialand gişelerinden ya da www.vialand.com adresindeki doğum günü formunu doldurarak, doğum gününde kimliği ile gelen tüm misafirler, Vialand Tema Park'a ücretsiz giriş yapabilecekler...

Beykoz Orhan Veli Kanık Parkı açıldı!

Türk Şiiri ’nin “ Garip Şairi ” Orhan Veli Kanık’ın 100. doğum yıl dönümü anısına Şair’in doğduğu Beykoz’ da şairlere ilham verecek bir park yapıldı.

Polatlı Kutlu Doğum Parkı açıldı!

Polatlı Belediyesi tarafından yaptırılan, Kutlu Doğum Parkı düzenlenen törenle açıldı. Şehitlik Kaşında 30 dönüm arazi üzerine inşa edilen parkta, çay bahçesi, oyun grubu, namazgah, cami bulunuyor.

Helenıum Wıngs'te aidatlar 150 lirayı geçmeyecek!

Başarır İnşaat, Kurtköy'de bu hafta inşatına başladığı ve içinde ticari ünitelerin de yer aldığı karma projeyi satışa çıkardı

Park Yaşam Konutları İzmir projesinde 295 bin TL'ye 2+1! 12.12.12'de saat 12:12'de teslim edilecek!

Konseptiyle, konut sistemine bakış açısıyla, oluşum hikayesiyle ve ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu ayrıcalıklarla Evleri gerçek bir yaşam alanına çeviren Park Yaşam Mavişehir, bir İlke imza atarak bölgede ki Mavişehir deresinin ıslahını gerçekleştirdi

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

helenıum park Haberi

helenıum park

Başarır İnşaat Yapı tarafından Şerifali'de 5 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Helenium Park projesi, 3 blokta 108 konuttan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 tipindeki konutların büyüklükleri 100 ile 148 metrekare arasında değişiyor.

İnşaatına 2006 yılının Haziran ayında başlanan proje Temmuz 2007'de tamamlandı. 

Helenium Park'ta konutların fiyatları 260 bin YTL'den başlıyor, 290 bin YTL'ye kadar yükseliyor. Son 6 konutun kaldığı projede şu ana kadar 102 konutun satışı gerçekleştirilmiş. Satış bedelinin tamamı krediye uygun olan konutların taksitleri kullanılan kredi ve süreye göre değişkenlik gösteriyor.

Metrekare ortalama satış fiyatı ise bin 750 YTL ile 2 bin YTL arasında değişiyor. Helenium Park'taki konutlar için tapu ile istenilen bankadan standart kredi oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.

Bogaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet...