29 / 04 / 2024

helis more

helis more

Toplam 49 bin metrekare inşaat alanına yayılan projenin 7 bin 400 metrekare ofis alanına ayrılıyor. Proje 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Helis More nerede?

Kartal Helis More satılık!

Toplam 231 tane daire, 52 tane ofis ve 6 tane mağazanın bulunduğu proje toplam 49 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Kartal Helis More satılık daireler Kadıköy-Kartal metrosuna uzaklıkta bulunuyor.

Helis More ulaşım!

Toplam 49 bin metrekare inşaat alanına yayılan proje 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Helis More ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın yerde yükseliyor.

Kartal Helis More teslimleri ne zaman?

Toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projede 7 bin 400 metrekare ofis alanı yer alıyor. Peki Kartal Helis More teslimleri ne zaman?

Helis More Rezidans satış ofisi!

5 bin 200 metrekare mağaza alanından oluşan proje 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Helis More Rezidans satış ofisi telefon numarası 0 216 306 60 70 olarak belirlendi.

Geleceğin Mimarları CNR Emlak Fuarı’nda bir araya geldi!

Helis More’un ofis ve mağazalarının lansmanını gerçekleştirdiği CNR Emlak Fuarı’nda Kültür Üni. Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Kartal Helis More ne zaman teslim?

Toplam 49 bin metrekare inşaat alanına yayılan proje İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede 231 tane daire, 52 tane ofis ve 6 tane mağaza bulunuyor. Peki Kartal Helis More ne zaman teslim?

Helis Yapı Helis More iletişim!

Toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projenin lansmanı 2015 CNR Emlak Fuarı'nda gerçekleşti. Helis Yapı Helis More iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 306 60 70 olarak belirlendi.

Helis Yapı Helis More Projesi!

Helis Yapı Helis More Projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'ta inşa ediliyor. Toplamda 52 ofis, 6 adet mağaza ve 231 daireden meydana gelen projede birçok sosyal donatı alanları yer alıyor.

Helis More Kartal CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı!

Projebeyaz, bünyesindeki Helis Yapı’nın gerçekleştirdiği 140 milyon lira değerindeki karma projesi Helis More’da yer alan ofis ve mağazaları, CNR Emlak Fuarı 2015’te yatırımcıların beğenisine sunuyor.

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Caner tarafından kuruldu.

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Helis Serina Bodrum villalarında yüzde 40 peşinat 10 ay vade imkanı! Helis Serina Bodrum ne kadar?

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Ödeme fırsatı sağlayan şirket, yüzde 40 peşinat ödemelerde yüzde 20, 10 ay vade imkanı sağlıyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da inşa edilen Helis Serina villa projesi satışa çıktı. Peki, Helis Serina villaları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Helis Natura ön talep topluyor! Yeni proje! 

Helis Natura projesinde ön talep süreci başladı. Peki Helis Natura projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Martını tarafından kuruldu.

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mobın Hajı Aghakhanzadeh ve Sına Salamı ortaklığında kuruldu.

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Duygu Tarak tarafından kuruldu.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Salah Navar tarafından kuruldu.

helis more Haberi

helis more

Toplam 231 tane daire, 52 tane ofis ve 6 tane mağazadan meydana gelen projenin toplam 5 bin 200 metrekare mağaza alanı yer alıyor. 


Lansmanının 2015 CNR Emlak Fuarı'nda gerçekleştiği proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Projenin 7 bin 400 metrekare ofis alanına ayrılıyor.


Ortak alanları arasında More Cafe, tiyatro sahnesi, kokteyl-fuaye alanı, toplantı odaları,  2 bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanı, otopark, özel depolama alanları, fitness, sauna, buhar odası ve Türk hamamı gibi alanlar yer alıyor. 


Toplam 49 bin metrekare inşaat alanına yayılan projede teslimler 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Helis More nerede?

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Kadıköy-Kartal metrosuna, Pendik Marina'ya, hızlı tren istasyonuna, Marmaray'a, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Körfez geçiş köprüsüne yakın bir bölgede bulunuyor.


Telefon: 0 216 306...