08 / 07 / 2024

Hellenic Privatization Fund

Hellenic Privatization Fund

Yunanistan daha fazla uluslararası yardımı garantilemek için Londra’dan Belgrad’a kadar birçok farklı şehirde bulunan diplomatların kullandığı mülkleri de satmayı planlıyor

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Yunanistan'daki Astir Palace Otel, Doğuş Grubu'na geçiyor!

Yunanistan`ın Atina dışında bulunan deniz kenarındaki bir tatil mekanını Türk-Arap fonu Jermyn Street Real Estate Fund`a satışını bugün tamamlaması bekleniyor. Fonda Doğuş Grubu`nun yüzde 15 hissesi bulunuyor.

Astir Palace oteline Türk yatırımcı!

Yunanistan özelleştirme ajansı, başkent Atina yakınlarında, deniz kenarında bulunan Astir Palace Oteli’nin 400 milyon euro’ya satışı için gayrimenkul yatırım fonu “Jermyn Street Real Estate Fund” ile anlaşma imzaladı.

Yunanistan'daki Astir Palace Türk ve Araplara satıldı!

Yunanistan özelleştirme ajansı (HRADF), Atina dışında bulunan lüks tatil merkezi Astir Palace'ı Türk ve Arap yatırımcıların kurduğu Jermyn Street Real Estate Fund'a 400 milyon euro karşılığında sattı.

Socar, Petkim'de hisse satıyor!

Socar Turkey Enerji, Petkim'de yüzde 1.6 payı TSP'de pay başına 4 TL'ye BCM Global Fund'a satacak.

IFC Global Infrastructure Fund, Gama Enerji’ye ortak oluyor!

Yabancı şirketlerin Türkiye’ye ilgili tam gaz devam ediyor. Dünya Bankası’nın özel sektör kolu olan IFC’nin (International Finance Corporation) iştiraki IFC Global Infrastructure Fund, Gama Enerji’ye ortak oluyor.

L'ist İstinye'nin son etabı satışta! Metrekaresi 7 bin dolardan başlıyor!

L'ist Istinye'in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund ( BREF ), Boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabı lanse ediyor...

List İstinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor!

List Istinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor. L’ist Istinye’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabını lanse ediyor.

List Istinye Suites, yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor!

L’ist Istinye Suites’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), sınırlı sayıdaki son etap satışları için, konuklarını mimari dehayı mükemmellikle buluşturan tasarım ve mimari ofisi Autoban’ın yarattığı örnek dairede bekliyor.

Frigoglass, Türkiye'deki birimini kapatacak!

Frigoglass Türkiye'de bulunan birimini yıl sonuna kadar kapatacağını açıkladı. Coca-Cola Hellenic ve Heineken'in de tedarikçilerinden olan Frigoglass, müşterilerinin harcamaları kısmalarının ardından son iki yılda zarar açıklamıştı.

Şehir hastaneleri gayrimenkul fiyatlarını artırıyor!

Türkiye’ de ilk defa Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ile düzenlenen Sövereign We-alth Fund Institute (SWF); 30 ülkeden Ulusal Varlık Fonları yöneticileri, emeklilik fonları ve özel fon yöneticilerinin katıldığı “Türkiye Yatırım Zirvesi” gerçe

National Bank of Kuwait, Yatsan ile ortak oluyor!

2007'de Turkish Bank'a ortak olarak Türkiye'ye giren Kuveytli bankaya ait NBK Capital Equity Partners Fund II LP fonu, İnci Mobilya ve Yatsan Sünger ve Yatak Sanayi şirketinden hisse almak için görüşmelere başladı...

Hellenic Privatization Fund Haberi

Hellenic Privatization Fund

Businessweek'te yer alan ve konuya yakın kaynaklara dayandırılarak verilen haberde, zor günler geçirenYunan hükümetinin daha önce ülke içindekilerle sınırlı kalan varlık satışlarını yurtdışına da genişlettiği belirtildi. Atina, İngiltere’nin en pahalı semtinde yer alan büyükelçisinin evi de dahil olmak üzere Brüksel ve Belgrad’daki ofis binalarını satmayı planlıyor.           

   

Alınan bilgilere göre, bunlara ek olarak Atina yakınlarındaki eski kraliyet sarayı da en kısa zamanda satışa çıkacak ya da kiralanacak.        

         

ŞARTLARI YERİNE GETİRMEYİ HEDEFLİYOR       

Yunanistan devlete ait varlıkların satışlarından yaklaşık 50 milyar euro gelir elde etmeyi planladığını açıklamıştı. Bunların yarısı gayrimenkul olmakla birlikte, satılan varlıklarla 2020’ye kadar son iki yılda aldığı 240 milyar euroluk yardımın şartlarını yerine getirmiş olacak.

Satış...