04 / 05 / 2024

Hemen Taşın

Hemen Taşın

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı.

Akaryakıta dev zam! İşte 10 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Motorine yeni zam mı geldi? Benzin ne kadar oldu? LPG’ye zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 10 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) şahinleşmeye devam ediyor. Bankanın faiz oranlarını tüm zamanların zirvesine taşıması bekleniyor. Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın.

Dolar bozdurmak isteyenler durun! Ekonomist Selçuk Geçer o tarihi paylaştı! Taş üstünde taş kalmayacak! Hemen bakın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolardaki durağanlık karşısında elindeki dolarlarını satmak isteyenlere için kritik açıklamalarda bulundu. Dolar bozdurmak isteyenler durun! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam bu kadar olacak! Hemen bakın...

TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından TOKİ kuraları ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun yönü belli oldu! 4 Şubat Cumartesi Euro/TL kuru

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2 Şubat'ta faiz kararını açıkladı. Banka faiz kararının beklentiler doğrultusunda 50 baz puan artırdı. Euro, karar sonrası yükselişe geçerken, yatırımcılar euronun yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! 

Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Memur ve memur emeklisinin gözleri fal taşı gibi açılacak! Promosyon yarışı başlıyor! Tam 45 bin lira... Hemen bakın!

Memur ve memur emeklisinin gözleri fal taşı gibi açılacak! Promosyon yarışı başlıyor! Tam 45 bin lira... Hemen bakın!

Gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın gözleri adeta fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Her gün merakla araştırılan gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın adeta gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Tapusu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemelerinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Tapusu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın!

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Hemen Taşın Haberi

Hemen Taşın

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı. Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, kampanyada daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarının ertelenip kalan yüzde 75'lik kısım için kredi kullanılabildiğini söylüyor. Hemen teslim 515 daireden oluşan her iki proje de Sancaktepe'de yer...