25 / 08 / 2024

hemen teslim edilen projeleri

hemen teslim edilen projeleri

Şirketlerin bahar kampanyaları ile satışlarına yeniden ivme kazandırdığı bugünlerde pek çok projeden erken teslim müjdesi geliyor. Projeler 3 ay ile 7 ay arasında değişen sürelerde erken teslim ediliyor.

Ankara Özer Konutları'nda hemen teslim fırsatı!

Özerler İnşaat tarafından Ankara Sincan'da inşa edilen Özer Konutları'nda hemen teslim fırsatıyla konut satışları devam ediyor. Peki Özer Konutları ne kadar? Özer Konutları'nda hangi İşte detaylar...

Çeşme  Villas Existence'de yüzde 50 peşin 12 ay vadeyle hemen teslim fırsatı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde inşa edilen Conatus Villas Existence projesinde yüzde 50 peşin 12 ay vadeyle hemen teslim fırsatı devam ediyor. Peki Çeşme  Villas Existence fiyatı ne kadar?

Beylikdüzü Kılıç Marina Konakları’nda 5 milyon 712 bin TL’ye başlayan fiyatlarla hemen teslim

İstanbul Beylikdüzü’nde inşa edilen Kılıç Marina Konakları’nda hemen teslim fırsatıyla ev sahibi olabilirsiniz. İşte daire fiyatlarının 5 milyon 712 bin TL’den başladığı Kılıç Marina Konakları ile ilgili ayrıntılar.

Büyükyalı’da yüzde sıfır faiz ile hemen teslim fırsatı!

Özak GYO tarafından inşa edilen Büyükyalı projesinde sıfır faiz hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Eyüp Kemer Suits 2'de hemen teslim fırsatı!

Emre Yapı tarafından İstanbul'un incisi Eyüpsultan Kemerburgaz Meydan'da inşa edilen Eyüp Kemer Suits 2'de hemen teslim fırsatı devam ediyor. Eyüp Kemer Suits 2'de konut fiyatları ne kadar?

Qadraj Gözdağı Pendik'te hemen teslim fırsatı!

İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Pendik Gözdağı'nda inşa edilen Qadraj Gözdağı projesinde hemen teslim fırsatı başladı. Peki Qadraj Gözdağı'nda konut fiyatları ne kadar? Qadraj Gözdağı'nda hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Ankara Akıncı Kule'de hemen teslim fırsatı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Akıncı Kule projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Tek blok şeklinde inşa edilen Akıncı Kule'de toplam 47 konut yer alıyor.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Deniz manzaralı İz-Marin Villaları satışta! Hemen teslim!

İzyap İnşaat tarafından inşa edilen İz-Marin Villalarında satışlar devam ediyor. İnşaat aşaması tamamlanan villar hemen teslim ediliyor. İşte İz-Marin Villaları hakkında tüm merak edilenler...

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Kadın modasına yön verecek alışveriş merkezi olarak lanse edilen ‘Sentez Merter’ kapılarını 1 Eylül'de açıyor. Sentez Merter'de 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı sunuluyor.

Göl manzaralı Vadi Esentepe Villaları satışta! Hemen teslim yeni proje!

DİK Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Vadi Esentepe satışa çıktı. 4800 metrekare alan içerisinde 12 adet villa inşa edilecek. İşte hemen teslim edilen villa projesine ilişkin tüm detaylar... 

hemen teslim edilen projeleri Haberi

hemen teslim edilen projeleri

Şirketlerin bahar kampanyaları ile satışlarına yeniden ivme kazandırdığı bugünlerde pek çok projeden erken teslim müjdesi geliyor. Projeler 3 ay ile 7 ay arasında değişen sürelerde erken teslim ediliyor. Böylece konut yatırımcısına, alıcılara avantaj sağlanmaya çalışılıyor. Proje geliştiricisi şirketler bir yandan da bu erken teslimler sayesinde bir an önce yeni projelerine başlayacak olmanın heyecanını yaşıyor.


1-) BULVAR İSTANBUL'DA 7 AY ERKEN TESLİM

Emlak konut GYO güvencesiyle, Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul'da teslimler 7 ay öne çekildi. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede daire teslimleri başladı. 1720 konut ve 26 ticari üniteden oluşan projede 2+1,3+1,4+1,5+1,6+1 ve 7+1 daire seçenekleri yer alıyor. Yüzde 98'inin sahiplerini bulduğu projede son daireler 509.000 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 110 bin metrekare alan üzerinde 850...