19 / 07 / 2024

hendek belediyesine yeni bina mı yapılacak

hendek belediyesine yeni bina mı yapılacak

Hendek Belediyesi Garajı yanına idari bina yapımına başlandı.İdari bina içerisinde, müdür odası, çalışma ofisleri, bekleme salonu, arşiv, yemekhane, mutfak, mescit, duş ve soyunma odaları ile güvenlik odası yer alacak.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Sakarya Hendek’e yeni muhtarlık binaları!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Sakarya Hendek Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Hendek Atatürk Parkı içerisinde hayata geçirilecek yeni yaşam merkezi projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Sakarya Hendek Park'ın temeli yarın atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

Sakarya Hendek Park'ın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Hendek’e müjdesi verilen yeni yaşam alanı projesinin temeli kısa süre içerisinde atılıyor.

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arası ulaşımına duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Hendek Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’e kazandırılacak yeni yaşam merkezinin ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Hendek'e yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Hendek’e kazandırılacak yeni yaşam merkezi için 26 Ocak Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin dört bir yanına yeni yaşam alanları kazandırmak adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Hendek'e yeni araç köprüsü!

Hendek Uludere ikinci etap Rekreasyon çalışması kapsamında, yol genişletme çalışması ve araç köprüsü yapılıyor.

Hendek Yenimahalle'ye yeni otopark!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi Kız Meslek Lisesi yanı, 150 metre yaya yolu, 450 metrekare otopark çalışması yapılıyor. 2057’nci sokakta da 150 metre yaya yolu çalışması devam ediyor.

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Hendek Devlet Hastanesi ile ilçe merkezine duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmalar başladı.

hendek belediyesine yeni bina mı yapılacak Haberi

hendek belediyesine yeni bina mı yapılacak

Hendek Belediyesi Garajı yanına idari bina yapımına başlandı.İki kat ve 240 metre kare alan üzerine yapılacak olan idari bina içerisinde, müdür odası, çalışma ofisleri, bekleme salonu, arşiv, yemekhane, mutfak, mescit, duş ve soyunma odaları ile güvenlik odası yer alacak.


PERSONELİMİZİN MOTİVASYONU ÖNEMLİ

Çalışma alanlarını gezen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Selami Uludağ’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Püsküllü, idari binanın bir an önce tamamlanması gerektiğini belirterek “Personelimizin motivasyonu bizim için önemlidir. Çalışma alanları ne kadar uyumlu olursa personelimiz de o kadar verimli olur. Çalışma alanlarını gezdik, belediyemiz çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Hendek Belediyesi tam gaz çalışıyor” dedi.  


Yeni...