05 / 05 / 2024

hendek daikin

hendek daikin

İklimlendirme sektörü firmalarından Daikin Türkiye, geleneksel yıllık değerlendirme toplantılarını çalışanları ile yaptı. Daikin Türkiye Genel Müdürlük ve Hendek Fabrikası çalışanlarının buluştuğu toplantılarda, yeni hedefler üzerinde duruldu...

İnanlar İnşaat iklimlendirmede Daikin’i seçti!

İnanlar İnşaat imzasını taşıyan akıllı yaşam konsepti Terrace Home Daikin’i seçti. Terrace Home sakinleri, kolay kullanımın yanı sıra akıllı enerji yönetimi yapabilecek. 

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..

Sakarya Hendek'te 18 dairelik bina mühürlendi!

Sakarya Hendek'te 54 konutluk sitenin 18 dairelik bloğunda çökme meydana geldi. Doğalgaz ve enerji hatlarının kesilmesinin ardından 18 dairelik blok mühürlendi.

Sakarya Hendek’e yeni muhtarlık binaları!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Hendek Nene Hatun Ortaokulu açılıyor!

Hendek'te yer alan Nene Hatun Kız Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılacak.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Daikin'den yüzde 18 büyüme hedefi!

İklimlendirme şirketi Daikin, cirosunu yüzde 34 arttırdı. Toplam cirosu 1 milyar liraya ulaşan Daikin, bu yıl için de yüzde 18 büyüme hedefliyor.

Sakarya Hendek Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Hendek Atatürk Parkı içerisinde hayata geçirilecek yeni yaşam merkezi projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Sakarya Hendek Park'ın temeli yarın atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

Daikin'den Sakarya'ya kombi fabrikası!

Japon iklimlendirme devi Daikin Sakarya’daki yatırımı için düğmeye bastı. Daikin tarihinin ilk kombi fabrikasını Sakarya'da hayata geçirdi

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri tercih edildi!

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

Sakarya Hendek Park'ın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Hendek’e müjdesi verilen yeni yaşam alanı projesinin temeli kısa süre içerisinde atılıyor.

hendek daikin Haberi

hendek daikin


İklimlendirme sektörü firmalarından Daikin Türkiye, geleneksel yıllık değerlendirme toplantılarını çalışanları ile yaptı. Daikin Türkiye Genel Müdürlük ve Hendek Fabrikası çalışanlarının buluştuğu toplantılarda, yeni hedefler ve ortak değerler üzerinde duruldu.


Daikin'den yapılan açıklamaya göre, her yıl düzenlediği motivasyon toplantıları geleneğine bu yıl da devam eden Daikin Türkiye, çalışanları ile 2014 yılı hedeflerine odaklandı. 9-12 Ocak tarihlerinde 260 Genel Müdürlük çalışanı ile Antalya Cornelia Diamond’da, Hendek Fabrikası’nın 350 çalışanı ile de 17-19 Ocak tarihlerinde Zonguldak Dedeman Otel’de bir araya gelen Daikin Türkiye yöneticileri, geçen yılı değerlendirdi, 2014 yılına yönelik faaliyetler hakkında da bilgi verdi. 


Daikin çatısı altında birlik ve beraberliği güçlendirmek, buradan alınan güçle kaliteli, verimli ve daha inovatif çalışmalara hız vermek amacıyla düzenlenen toplantılarda, yöneticilerle çalışanlar karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.


Geleceğe ilişkin tüm...