04 / 05 / 2024

hendek devlet hastanesi bulvar

hendek devlet hastanesi bulvar

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Hendek Devlet Hastanesi ile ilçe merkezine duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmalar başladı.

Hendek Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Hendek Devlet Hastanesi birinci basamak yoğun bakım ve Palyatif Bakım Servisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı...

Hendek Devlet Hastanesi’nin yolu genişletiliyor!

Hendek Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Koordinasyonluğunda, yeni Hendek Devlet Hastanesi’ne giden yol güzergahında Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yol genişletme çalışmaları yapılıyor.

Yeni Hendek Devlet Hastanesi 14 Aralık’ta hizmete giriyor!

Hendek’te yapımına başlanan 100 yataklı Devlet Hastanesi tamamlandı. 14 Aralık Pazartesi günü yeni yerinde hizmete girecek olan yeni hastane TOKİ tarafından 17 milyon TL’ye ihale edilerek iç donanımlarıyla birlikte 30 milyon TL’ye mal oldu.

Hendek Yeni Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Mustafa İsen ve Ali İnci, Hendek'te yapımı tamamlanan 100 yataklı Yeni Hendek Devlet Hastanesi binasını gezdi, hastane 30 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirildi...

Hendek Devlet Hastanesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Hendek Belediyesi tarafından yeni yapılan ve kısa süre içerisinde faaliyete geçecek olan Hendek Devlet Hastanesi'nin yolları ve çevre düzenlemesi yapılıyor.

Hendek Devlet Hastanesi'nin inşaatı Kasım'da bitiyor!

Hendek'te yapımına başlanan 100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. Hendek Devlet Hastanesi D-100 ile TEM Otoyolu arasında olması nedeni ile de bölgede meydana gelebilecek trafik kazaları için ayrı bir önem taşıyor.

Hendek Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor!

Hendek'te yapımına başlanan 100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. Hendek Devlet Hastanesi D-100 ile TEM Otoyolu arasında olması nedeni ile de bölgede meydana gelebilecek trafik kazaları için ayrı bir önem taşıyor.

Hendek Devlet Hastanesi için geri sayım başladı!

Hendek'te yapımına başlanan 100 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Ali İnci, hastaneyi ilçeye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Yapımıyla ilgili geri sayım başladı" dedi.

Hendek Devlet Hastanesi Kasım'da açılacak!

Hendek'te yapımı süren 100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi hızla yükseliyor. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ilçe halkına karşı verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

TOKİ Muğla'da 475 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yarın gerçekleşecek...

TOKİ Ankara Elmadağ'da 75 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

Ankara İli Elmadağ İlçesi 75 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Büyükçekmece Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

28 Temmuz 2013 tarihinde temeli atılan Büyükçekmece Devlet Hastanesi tamamlandığında Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Esenyurt ve Beylikdüzü bölgeleri olmak üzere tam 5 bölgeye hizmet verecek

Kepez Devlet Hastanesi'nin temeli Mart ayında atılacak!

KEPEZ Sütçüler bölgesinde 52 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaat süreci başladı. Kepez Devlet Hastanesi' nin temeli Mart ayında atılacak...

hendek devlet hastanesi bulvar Haberi

hendek devlet hastanesi bulvar


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Hendek Devlet Hastanesi ile ilçe merkezine duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmalar başladı. Asfalt çalışmaları, orta refüj, kaldırım ve çevre düzenlemelerinin yapılacağı yeni bulvarın hastane ulaşımında kilit bir rol üstleneceğini belirten Başkan Toçoğlu, yeni arterdeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.


Hayırlı Olsun

Arterde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Toçoğlu, “Kısa bir süre önce arterde incelemelerde bulunmuş, bu alana Hendek’e yakışır bir bulvar kazandırılması konusunda ekiplerimize gerekli talimatları vermiştik. Derhal çalışmalarımıza başladık. Arter asfalta hazır hale getirildi. Ardından orta refüj ve bordür çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimiz şuan asfalt serim işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Kısa süre içerisinde yeni bulvarda tüm işlemler tamamlanmış olacak” diye konuştu.


Kilit Rol Üstlenecek

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “2 bin 400 metre...