18 / 05 / 2024

Hendek Stadyum Caddesi yenileme projesi

Hendek Stadyum Caddesi yenileme projesi

Prestij Caddeye uyumlu hale getirmek adına, alınan kararla sıra köfteci dükkanları yıkılıyor. İki katlı olarak planlanan projede, sıra köfteciler daha modern ve daha geniş ortamda Hendek halkına hizmet verecek.

Bursa Tower Plaza'da yıkım başladı!

Bursa'da, Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi'nde 20 yıldır boş duran ve riskli olduğu belirlenen Tower Plaza'da yıkım için çalışmalara başlandı...

Bursa Tower Plaza’da tahliye süreci başladı!

Bursa’da Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi üzerindeki Tower Plaza’da yıkım için tahliye süreci başladı. 

Hendek Yenimahalle'ye yeni otopark!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi Kız Meslek Lisesi yanı, 150 metre yaya yolu, 450 metrekare otopark çalışması yapılıyor. 2057’nci sokakta da 150 metre yaya yolu çalışması devam ediyor.

Sakarya Hendek yatırımları hız kesmiyor!

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Osman Yılmaz Caddesi’nde yapılan yaya yolu çalışmalarını inceledi.

Hendek Osman Yılmaz Caddesi’ne yaya yolu yapılıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Yılmaz Caddesi’nde çift taraflı yaya yolu çalışması başladı.

Sakarya Hendek'te yol genişletme çalışmaları başladı!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Köprübaşı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü’nde dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü’nde dönüşüm başladı. Stadyum Caddesi’ndeki mevcut binalarının yıkımı sessiz sedasız sürerken, planlara göre yeni binalar zemin+4 kat olarak yapılacak.

Bursa'da kaderine terk edilmiş inşaatlar!

Bursa’da, inşaatına 20 yıl önce başlanan devasa binalar, hukuki sorunlar ya da ticari kaygılar sebebiyle adeta çürümeye terk edildi. Stadyum Caddesi’nde Tower Plaza, Nilüfer’de Emniyet Müdürlüğü binası, Çelik Palas ek binası..

Çarşamba Belediye Başkanlığı 301 adet konutu satışa çıkarıyor!

Çarşamba Belediye Başkanlığı Orta Mahalle Stadyum Caddesi'nde yer alan 301 adet konutu açık artırma usulü satışa çıkardı. İhale 10 Haziran 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Ragıp Gümüşpala Caddesi 17 Şubat'ta 30 saat trafiğe kapanacak!

Haliç Metro Geçiş Köprüsü çalışmaları nedeniyle Ragıp Gümüşpala Caddesi üzerinden geçecek viyadük inşaatında kullanılacak olan çelik iskelelerin montajı yapılacak. Bu yüzden cadde 17 Şubat gecesi 30 saat trafiğe kapanacak...

Hasan Subaşı Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden düzenlediği Hasan Subaşı Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı. Beton ve asfaltlama çalışmalarının ardından cadde 18 Şubat Pazartesi günü tekrar trafiğe açılacak...

TOKİ Trabzon stadyum ve spor tesisleri ihalesi bugün!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Trabzon Akyazı 40.000 seyirci kapasiteli stadyum ve spor tesisleri inşaatı işinin ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Trabzon Akyazı Stadyum ihalesi yarın 15.00'te!

TOKİ Trabzon Akyazı 40 bin seyircilik Stadyum ve Spor Tesisleri inşaatı işi ihalesi yarın saat 15.00'te yapılıyor...

Hendek Stadyum Caddesi yenileme projesi Haberi

Hendek Stadyum Caddesi yenileme projesi


Hendek Stadyum Caddesi üzerinde bulunan sıra köftecilerin dükkanları yıkılıyor. Köfteciler daha modern ve daha geniş yeni dükkanlarına kavuşacaklar.


Prestij Caddeye uyumlu hale getirmek adına, alınan kararla sıra köfteci dükkanları yıkılıyor. İki katlı olarak planlanan projede, sıra köfteciler daha modern ve daha geniş ortamda Hendek halkına hizmet verecek.


Daha modern mimari proje


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, projenin iki katlı olarak hazırlandığını belirterek “ Yıllardın mevcut yerlerinde çoğunlukla üniversite öğrencileri olmak üzere Hendek halkına hizmet veren köftecilerimize, daha modern bir bina yapma kararı aldık. Üniversite caddemizi tamamladık ve etrafında da düzenlemeler yapıyoruz. Düzenleme kapsamında sıra köfteci dükkanlarının yıkım işlemine başladık. Mimari görünümü açısından daha modern bir bina inşa edilecek.  En kısa sürede projemizi tamamlayarak hayata geçireceğiz “ Dedi.


Hendek...