04 / 05 / 2024

hendek yeni bulvar

hendek yeni bulvar

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Hendek Devlet Hastanesi ile ilçe merkezine duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmalar başladı.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Sakarya Hendek’e yeni muhtarlık binaları!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa'ya 5 yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Karaköprü'deki yol yapım ve bulvar çalışmaları son sürat sürüyor. Karaköprü'de vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda hummalı çalışma!

Yol yatırımlarına devam edenKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bulvar açma, yol genişletme ve akıllı kavşak düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor.

Ankara Sabancı ile Bağlıca bulvarları birbirine bağlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentteki Sabancı ile Bağlıca bulvarlarını birbirine bağlayacak 4 kilometrelik yeni bulvarın harita çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta trafiği rahatlatma yönünde çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yeni bulvarlar açıyor.

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arası ulaşımına duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Hendek'e yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Hendek’e kazandırılacak yeni yaşam merkezi için 26 Ocak Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin dört bir yanına yeni yaşam alanları kazandırmak adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

hendek yeni bulvar Haberi

hendek yeni bulvar


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Hendek Devlet Hastanesi ile ilçe merkezine duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmalar başladı. Asfalt çalışmaları, orta refüj, kaldırım ve çevre düzenlemelerinin yapılacağı yeni bulvarın hastane ulaşımında kilit bir rol üstleneceğini belirten Başkan Toçoğlu, yeni arterdeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.


Hayırlı Olsun

Arterde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Toçoğlu, “Kısa bir süre önce arterde incelemelerde bulunmuş, bu alana Hendek’e yakışır bir bulvar kazandırılması konusunda ekiplerimize gerekli talimatları vermiştik. Derhal çalışmalarımıza başladık. Arter asfalta hazır hale getirildi. Ardından orta refüj ve bordür çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimiz şuan asfalt serim işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Kısa süre içerisinde yeni bulvarda tüm işlemler tamamlanmış olacak” diye konuştu.


Kilit Rol Üstlenecek

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “2 bin 400 metre...