14 / 05 / 2024

Hengel Enerji ümraniye

Hengel Enerji ümraniye

Hengel Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL yatırımla 2 Haziran'da İstanbul, Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Poligon Caddesi'nde kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Peter Norman Dörl tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile M. Yıldırım Kılıç tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkra Erol tarafından kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Termico Enerji Üretimi Limited Şirketi kuruldu!

Termico Enerji Üretimi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Türkmen tarafından kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Highpower Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Highpower Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özen ve Koray Salan ortaklığında kuruldu.

Azimut Enerji Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimut Enerji Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Hakan Pakkan tarafından kuruldu.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Hengel Enerji ümraniye Haberi

Hengel Enerji ümraniye

Hengel Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL yatırımla 2 Haziran'da İstanbul, Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Poligon Caddesi'nde kuruldu.


Hengel Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE 3 Şirketin başlıca kuruluş amacı ve faaliyet konusu şunlardır: A- ENERJİ a. Şirket; kömür, gaz, doğal gaz, yenilenebilir ve alternatif enerji, LNG, elektrik, elektrik gücü emisyonu ve diğer petrokimyasal ürünler ve ilgili maddeler dahil ama bunlarla sınırlı olmaksızın, bunların taraflarca alımı, satımı, ticaret, işlemleri, değişimi, tedariki, yönetimi, trampası, nakliyesi (taşıma), depolanması, dağıtımı işlemlerine aracılık edebilir veya herhangi bir şekilde tasarrufu açısından tarafları teşvik edici faaliyetlerde bulunabilir ve belirtilenlere yönelik olarak idari, mali, teknik, ekonomik veya yönetsel veya danışmanlık faaliyetleri ve hizmetleri dahil ama bunlarla sınırlı...