14 / 05 / 2024

Hep İstanbul ağaç hediyesi

Hep İstanbul ağaç hediyesi

Tekten Emlak Geliştirme, İstanbul'daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. HEP İstanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek...

Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor!

Otomobil fiyatlarındaki yükseliş sürerken, Gazeteci Emre Özpeynirci, Çinli araçlara konulan engeller ve yüksek vergiler nedeniyle vatandaşın ucuz otomobile ulaşamadığını söyledi. Özpeynirci, “Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor" dedi.

HEP İstanbul'da Ramazan'a özel indirim!

Tekfen Gayrimenkul tarafından inşa edilen HEP İstanbul projesinden Ramazan ayına özel kampanya başladı. Projede 165 metrekare 3+1 evler yüzde 20 indirimli satılıyor.

Avrasya Tüneli 20 Aralık'ta açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, "Yedi tepeli İstanbul'a yedi tane yıldız gibi eser yapıyoruz. Marmaray yapıldı, açıldı. Yanında şimdi arabalar için tünel yapıyoruz. 20 Aralık'ta da onun açılışını hep birlikte, Cumhurbaşkanımızla beraber yapacağız." dedi.

Hep İstanbul'un son 2 bloğu satışa çıktı!

Toplam 1424 adet daireden meydana gelen Hep İstanbul'un son 2 bloğu satışa çıktı. Projede fiyatlar 282 bin TL'den başlıyor.

HEP İstanbul'un son iki bloğu satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

Hep İstanbul'da son 2 blok satışa çıkarıldı!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen HEP İstanbul projesinde son iki blok da satışa çıkarıldı. Son iki blokta genişlikleri 70 ile 178 metrekare arasında bulunan konutlar 282 bin liradan başlayan fiyatlara satılıyor.

HEP İstanbul ikinci şans kampanyası 15 Mayıs'a uzatıldı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul için başlattığı ‘İkinci Şans’ kampanyası ev sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Tekfen, ‘İkinci Şans’ kampanyasını 15 Mayıs’a kadar uzattı.

Hep İstanbul'dan satışa çıkacak 370 daireye ikinci şans kampanyası!

HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde bugünden itibaren ‘İkinci Şans’ kampanyası başlıyor. Kampanyada HEP İstanbul’dan daire sahibi olmak isteyenler için satışa çıkacak 3 bloktaki 370 daire için uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme koşulları sunuluyor.

Hep İstanbul'da 3 yeni blok yarın satışa çıkıyor!

11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam 1.424 daireden oluşan Tekfen Hep İstanbul'da birinci etap satışları tamamlandı. 3 yeni blokta 370 dairenin satışa çıkacağı Hep İstanbul'da yeni kampanya yarın başlıyor...

Tekfen Hep İstanbul'da 3 yeni blok 23 Mart'ta kampanyalı satışa çıkacak!

3 yeni blokta 370 daireyi satışa çıkarmayı hedefleyen Tekfen Hep İstanbul projesinde satışa çıkacak konutlar için bir de yeni kampanya uygulanacak. Projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

Hep İstanbul'un bu ay 3 bloğu daha satışa çıkacak!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin bugüne kadarki en büyük konut projesi olan HEP İstanbul’da satışta olan dairelerin yüzde 70’i satıldı. Projede 3 blok daha düzenlenecek kampanyayla satışa çıkarılacak

HEP İstanbul’dan ev alanın üç dikili ağacı olacak!

Tekfen Emlak Geliştirme İstanbul'daki yeni projesi Hep İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla İzmir Kadıovacık'a 5 bin fidanlık katkıda bulunan HEP İstanbul projesi, çevreye verdiği önemi proje içerisinde de yansıtıyor.

Hep İstanbul ağaç hediyesi Haberi

Hep İstanbul ağaç hediyesi

Tekten Emlak Geliştirme, İstanbul'daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP İstanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek. Bu sayede HEP İstanbul sakinlerinin, Urla Kadıocavık'ta 5 bin ağaçlık bir hatıra ormanları olacak. Yüzde 74'ü peyzaja ayrılan HEP İstanbul'da 11 blokta 1424 konut yer...