28 / 04 / 2024

Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor!

Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor!

Otomobil fiyatlarındaki yükseliş sürerken, Gazeteci Emre Özpeynirci, Çinli araçlara konulan engeller ve yüksek vergiler nedeniyle vatandaşın ucuz otomobile ulaşamadığını söyledi. Özpeynirci, “Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor" dedi.



Otomobil piyasasında Şubat ayı ile birlikte yükseliş yeniden başlarken Otomotiv yazarı gazeteci Emre Özpeynirci, halkın ucuz otomobillere binmesi için üretimin desteklenmesi çağrısında bulundu

Çin’de üretilen son teknoloji elektrikli araçların fiyatlarının 22.100 ile 27.800 dolar (700-890 bin TL) arasında olduğuna dikkat çeken Özpeynirci, son zamlarla en ucuz Egea Sedan’ın 939 bin 900 TL’ye olduğunu söyledi.

Emre Özpeynirci https://twitter.com/eozpeynirci X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor!” diyerek tepki gösterdi. Özpeynirci şunları söyledi:

Adamlar Çin'de şu aracı 22.100 ile 27.800 dolar (700-890 bin TL) arasında fiyatla satışa sunarken bizim durumumuz yerli Egea ve Clio fiyatlarıyla ortada.

Tamam anlıyorum, bu tip araçların gelmemesi için önüne engeller koyarak sanayimizi korumaya çalışıyoruz ama o zaman bari içeride yüksek vergi yükünden kurtulup, tüketicinin ulaşabileceği ucuz otomobiller üretmeyi destekleyin.

İŞTE EMRE ÖZPEYNİRCİ'NİN O PAYLAŞIMI

Honda Civic'in en yeni fiyat listesi açıklandı! Civic'e tam 100 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi!

Ford Kuga ve Puma fiyat listesi belli oldu! İki dev modelin fiyatı açıklandı! İşte Ford Kuga ve Puma 2024 fiyat listesi

Renault'tan Megane'a zam! Yeni Renault Megane'nın zamlı fiyatları!


Geri Dön