02 / 05 / 2024

Renault'tan Megane'a zam! Yeni Renault Megane'nın zamlı fiyatları!

Renault'tan Megane'a zam! Yeni Renault Megane'nın zamlı fiyatları!

Otomobil fiyatları düşecek diye beklenirken bir zam haberi de Renault'tan geldi. Buna göre, Avrupa'da indirim yapılırken Türkiye'de Renault'tan Megane'a görülmemiş oranda bir zam yapıldığı duyuruldu. Almayı düşünenler o rakamı gözden çıkaracak. 



Avrupa otomotiv pazarında müşterilerini sevindiren indirim haberleri, Türkiye'de yerini büyük zam haberlerine bırakıyor. Özellikle elektrikli araç segmentinde dikkat çekici bir örnek olan Renault Megane E-Tech, Türkiye'de otomobil severler için adeta bir hayal kırıklığına dönüşüyor. Avrupa'da yılın başında yüzde 10 oranında bir indirim yapılan Renault Megane E-Tech'in fiyatı, Türkiye'de ise tam tersine yüzde 40 oranında bir artışla 2,5 milyon TL'ye ulaştı.

ÜST PAKETLERDE ÖTV DİLİMLERİ DEĞİŞTİ

Yeni Scenic E-Tech modelini Avrupa pazarında 35.990 eurodan satışa sunan Fransız üretici, elektrikli Megane modelinde de benzer bir indirim politikası izlemişti. Ancak bu indirim Türkiye'deki fiyatlara yansımadı. Üstelik, 2024 model yılı için yapılan yüzde 10'lık bir zam, aracın üst paketlerinde ÖTV dilimlerinin de değişmesine yol açtı.

Son zamlarla beraber, Avrupa'da fiyatı 34 bin euro olan Megane E-Tech Techno modeli Türkiye'de 1.795.000 Türk Lirası, 38 bin euro değerindeki Iconic modeli ise 2.465.000 Türk Lirası fiyat etiketiyle alıcılarını bekliyor.

Renault tan Megane a zam! Yeni Renault Megane nın zamlı fiyatları!

RENAULT 5 E-TECH ÖZELLİKLERİ

400 km'lik etkileyici bir menzil ve 150 HP güç sunan bu modelde, elektrikli araçların daha geniş kitlelere ulaşmasında kritik bir rol oynayacağı kaydediliyor. Türkiye'de elektrikli araçlar üstünde yer alan vergiden dolayı fiyatların nasıl şekilleneceği ve aracın fiyatının 1 milyon liranın çok altında olacağı da öngörüler arasında yer alıyor.

karar.com'da yer alan içeriğe göre; Renault 5 E-Tech, sadece performansı ile değil, aynı zamanda da uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Elektrikli araç piyasasında "uygun fiyatlı dönem" olarak nitelendirilebilecek bu gelişme, çevreci ve sürdürülebilir ulaşım araçlarının daha erişilebilir olmasını sağlayacağı belirtildi. 

Renault'un bu yeni modeli de elektrikli araç teknolojisinin erişilebilir olabileceğinin bir kanıtı. Bu adım ile otomotiv alanında elektrikli araçların yaygınlaşması için önemli bir kilometre taşı olarak karşımıza çıkıyor.  Renault 5 E-Tech'in tanıtımı, otomobil severlerin yanı sıra çevre dostu teknolojilere ilgi duyan herkes için büyük bir heyecan yaratıyor.

Yeni Renault Duster e-Tech Full Hybrid ön lansmanda! İşte Yeni Renault Duster 2024!

Renault Mart 2024 kampanyasını duyurdu! Ayda 25 bin 374 TL taksitle Megane fırsatı!

Renault Mart 2024 kampanyasını açıkladı! 19 bin 600 TL taksitle Clio fırsatını görenler inanamadı!

Renault'dan çok özel ödeme sistemi! Aylık 29 bin 665 TL taksitle 0 otomobil sahibi yapacak!

Ucuz elektrikli otomobil dönemi başlıyor! 


Geri Dön