02 / 05 / 2024

Ucuz elektrikli otomobil dönemi başlıyor! 

Ucuz elektrikli otomobil dönemi başlıyor! 

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar uygun fiyat ile araç alabilmek için birçok kampanyayı takip ediyor. Araç alacaklara bir güzel haber de Renault'dan geldi. Renault ucuz elektrikli otomobil dönemi resmen başlatmış oldu.



Elektrikli araç pazarında öenmli bir çığır açacak bir gelişme haberi kaydedildi. Renault, yeni modeli 5 E-Tech'i 26 Şubat Pazartesi günü Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtacağını açıkladı. 

karar.com'da yer alan habere göre; Marka tarafından fotoğrafı paylaşılan prototip araç, elektrikli araç teknolojisinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 25 bin Euro gibi rekabetçi bir başlangıç fiyatı ile piyasaya sürülecek olan Renault 5 E-Tech, yaz başında otomobil severlere sunulacak.

RENAULT 5 E-TECH ÖZELLİKLERİ

400 km'lik etkileyici bir menzil ve 150 HP güç sunan bu modelde, elektrikli araçların daha geniş kitlelere ulaşmasında kritik bir rol oynayacağı kaydediliyor. Buna göre, Türkiye'de elektrikli araçlar üzerindeki vergi yükü nedeni ile fiyatların nasıl şekilleneceği de merak konusu olsa da, aracın fiyatının 1 milyon liranın çok altında olacağı konuşuluyor.

Ucuz elektrikli otomobil dönemi başlıyor! 

Renault 5 E-Tech, sadece performansı ile değil, aynı zamanda da uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Elektrikli araç piyasasında "uygun fiyatlı dönem" olarak nitelendirilebilecek bu gelişme, çevreci ve sürdürülebilir ulaşım araçlarının daha erişilebilir olmasını sağlayacağı belirtildi. 

Renault'un bu yeni modeli, elektrikli araç teknolojisinin herkes için erişilebilir olabileceğinin bir kanıtı olarak görülüyor. Bu adım, otomotiv sektöründe elektrikli araçların yaygınlaşması için önemli bir kilometre taşı olabilir. Renault 5 E-Tech'in tanıtımı, otomobil severlerin yanı sıra çevre dostu teknolojilere ilgi duyan herkes için büyük bir heyecan yaratıyor.

SUV meraklılarına müjde! Renault'nun bu modelinin Şubat 2024 fiyatı Dacia Duster’dan bile ucuz!

Renault Clio'da şubat indirimi! Net fiyatı 477 bin 731 TL! Aylık 19 bin 600 TL ile araba sahibi olun!

Renault'ta 865 bin TL'ye varan indirim fırsatı! Sıfır araç alacaklara Şubat müjdesi! 

Renault Şubat fırsatını açıkladı: ÖTV'den muaf Megane Sedan sahibi olabilirsiniz!

Renault SUV modellerinde 150 bin TL'ye varan indirim fırsatı!

Renault 2024'e zam ile girdi! Renault Clio, Taliant, Zoe, Captur, Megane, Austral, Koleos fiyat listesi...


 


Geri Dön