28 / 04 / 2024

SUV meraklılarına müjde! Renault'nun bu modelinin Şubat 2024 fiyatı Dacia Duster’dan bile ucuz!

SUV meraklılarına müjde! Renault'nun bu modelinin Şubat 2024 fiyatı Dacia Duster’dan bile ucuz!

Yeni bir SUV sahibi olmayı düşünenler uygun fiyatlı modeller ile ilgili araştırmalar yapıyor. Renault tarafından yayımlanan Şubat 2024 listesine göre bir modelin Dacia Duster'dan bile daha ucuz olduğu belirtildi. İşte Renault'nun Duster'dan bile ucuz o modeli...



Yeni bir SUV sahibi olmayı düşünenler uygun fiyatlı modelleri araştırıyor. Yeni ve uygun fiyatlı araçların fiyatları ne kadar oldu gibi soruları merak edenlerin ve uygun fiyatı SUV arayanların beklediği müjde Renault’dan geldi. 

Otomotiv devi Renault, Türkiye’deki SUV hayranlarını heyecanlandıran Captur modelinin Şubat 2024 fiyatlarını açıkladı. Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Şubat ayı fiyat listesine bakıldığında söz konusu bu modelin bazı versiyonlarının, Dacia Duster’ın bir versiyonundan bile ucuz olduğu kaydedildi.

Renault’un en popüler modelleri arasında başı çeken Captur, özellikle fiyat/performans oranıyla da yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin araştırdığı modeller arasında yer alıyor. Özellikle 2023 model yılı için Touch Plus 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg versiyonunun 1 milyon 415 bin 900 TL gibi bir fiyatla satışa çıkarılması Dacia Duster’ın Journey Blue dCi 115 bg 4x4 versiyonunun 1 milyon 474 bin 900 TL fiyat etiketiyle karşılaştırıldığında, Captur’un da ucuz olduğu belirtiliyor.

SUV meraklılarına müjde! Renault nun bu modelinin Şubat 2024 fiyatı Dacia Duster’dan bile ucuz!

 

Renault’un 2024 yılı Şubat ayı için sunmuş olduğu bu sıfır SUV fırsatı, ülkemizdeki otomobil severlerin bütçelerine uygun, aynı zamanda performans ve konforu bir arada sunan bir seçenek arayışında olanların da dikkatini çekiyor. 

Ayrıca Dacia Duster gibi piyasada uzun zamandır tercih edilen bir modelin bile üzerinde bir fiyat avantajı sunan Renault yeni bir SUV almak isteyenlerin de yüzünü güldürüyor. 

Renault ve Dacia’nın Şubat 2024 güncel fiyat listeleri, her iki markanın da Türkiye pazarında sunduğu çeşitliliği ve rekabetçiliği gözler önüne sererken, Renault Captur ve Dacia Duster’ın fiyat listeleri, potansiyel alıcılar için önemli bir karşılaştırma kaynağı sunuyor. Söz konusu bu durum da müşterilerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun otomobili seçmeleri konusunda yardımcı oluyor.

 

Fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki fark!

Dolar tahminleriyle dikkat çeken Selçuk Geçer'den şimdi de altın tahmini geldi! 

SED ödemeleri zamlı olarak güncellendi! SED yardımları ne zaman yatacak? 


Geri Dön