28 / 04 / 2024

Dolar tahminleriyle dikkat çeken Selçuk Geçer'den şimdi de altın tahmini geldi! 

Dolar tahminleriyle dikkat çeken Selçuk Geçer'den şimdi de altın tahmini geldi! 

Dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi de flaş bir altın tahmini geldi. Peki Selçuk Geçer altın fiyatlarıyla ilgili neler söyledi? İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları...



Dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer'den bu kez de yatırımcıların gözdesi gram altın ile ilgili bir tahmin geldi.

Karar'da yer alan habere göre yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken ve pek çok kişi tarafından da yakından takip edilen Ekonomist Selçuk Geçer, gram altın fiyatının geleceği rekor seviyeleri de açıkladı. 

Peki gram altın ne kadar olacak? Gram altın ne kadar artacak? İşte Ekonomist Selçuk Geçer'in dikkat çeken altın yorumları...

Yaptığı açıklamada son dönemlerde gündemden düşmeyen altın fiyatlarının merakla beklenen yerel seçimler sonrasında artış gösterebileceğini dile getiren ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıların gözdesi gram altın için 6 bin Türk Lirası uyarısı yaptı.

Dolar tahminleriyle dikkat çeken Selçuk Geçer den şimdi de altın tahmini geldi! 

SELÇUK GEÇER ALTIN YORUMLARI

Ekonomist Selçuk Geçer, gündemden düşmeyen altın fiyatlarının seçimlerden sonra artacağını dile getirdi. Açıklamasında özellikle seçimlerin dışında İran ve ABD arasındaki gerginliğin savaş halini alması durumunda altına olan taleplerin daha da artabileceği belirtiliyor. İşte tam da bu noktada enflasyon da ciddi bir şekilde etkilendiğinde altın fiyatları da artış gösterebilir.

Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada 2 bin dolarlık ons altın fiyatlarının önümüzdeki süreçlerde 3 bin veya 3 bin 500 dolar civarına yükselebileceğini 2024'ün ortalarından sonra altın fiyatlarının artış gösterebileceğini kaydetti..

İSLAM MEMİŞ ALTIN İÇİN NE DİYOR?

Altını olan ya da altın almak isteyenlerin yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de altın fiyatları ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Açıklamasında ons altında görülen geri çekilmelerin gram altın tarafında hissedilmeyeceğini çünkü doların gram altını tutmaya devam ettiğini dile getiren İslam Memiş, gram altında için bir sonraki etapta beklentisinin 2 bin 90 Türk Lirası, 2024 yılının ilk çeyreğinde mart ayı sonunda 2 bin 150 Türk Lirası, yaz aylarında 2 bin 500 Türk Lirası - 2 bin 700 Türk Lirası ve 2024 yılının sonunda ise sonunda 3 bin Türk Lirası seviyesi beklediğini belirtti.

 

SED ödemeleri zamlı olarak güncellendi! SED yardımları ne zaman yatacak? 

Emekliler merakla bekliyor! Emekliye seçim öncesi bir zam daha gelir mi?

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!


Geri Dön