27 / 04 / 2024

Renault'dan çok özel ödeme sistemi! Aylık 29 bin 665 TL taksitle 0 otomobil sahibi yapacak!

Renault'dan çok özel ödeme sistemi! Aylık 29 bin 665 TL taksitle 0 otomobil sahibi yapacak!

Otomotiv devi Renault yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin aylık 29 bin 665 TL taksitle otomobil sahibi yapıyor. İşte Renault tarafından resmi web sitesinde paylaşılan o çok özel ödeme sistemi ile ilgili detaylar...



Otomotiv devi Renault, başlattığı yeni kampanyasını resmi internet sitesinde duyurdu. Yeni bir 0 kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için çok kapsamlı bir finansman çözümü geliştiren Renault araç sahibi olmayı da kolaylaştırdı. Renault resmi internet sitesi üzerinden en çok satan ticari araçları arasında yer alan Express Van için çok özel bir ödeme sistemi açıklandı.

RENAULT EXPRESS VAN İÇİN ÇOK ÖZEL KAMPANYA!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler binek otomobiller yerine hafif ticari araç seçenekleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ticari araçlarda binek araçlara göre çok daha düşük fiyatlarla karşılaşan alıcılar da böylelikle hem bütçelerini hem de imkanlarını da zorlamamış oluyorlar. 

Renault dan çok özel ödeme sistemi! Aylık 29 bin 665 TL taksitle 0 otomobil sahibi yapacak!

Peki Renault Express Van fiyatları ne kadar? Renault Express Van kampanyası ile ilgili detaylar neler? 

Otomotiv devi Renault tarafından paylaşılan yeni kampanyaya göre en sevilen ticari araç arasında yer alan Renault Express Van için özel bir kampanya başlatıldı. 751 bin 900 TL fiyat ile satılan araç için bu parayı direkt peşin olarak ödemek istemeyen müşterilerin imdadına Renault Finans yetişerek kredi desteği sağlanıyor.

Renault Finans tarafından müşterilere 24 ay vadeli olarak 359 bin Türk Lirası kredi imkanı sunuluyor. Bu durumda araca sahip olmak isteyen müşteriler Renault Express Van model aracı satın almak için önce peşinat olarak 392 bin 900 TL tutarında ödeme yapıyor. Kalan tutar da kredi ile karşılanmış oluyor. Müşteriler böylece sıfır kilometre araba sahibi oluyor. 

Renault'nun yüzleri güldüren kredi hesaplara detayları şu şekilde:

Paylaşılan bilgilere göre bu fiyat imkanları ile Renault Express Van model sıfır kilometre araba almak isteyenlerin de ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Mart ayı başından itibaren araç fiyatları değişeceği için muhtemelen daha yüksek fiyatlarla karşılaşılabilir.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye zam sinyali: 10 bin TL yeterli değil, hak ettikleri parayı vereceğiz!

Bakanlık açıkladı! Çiftçiye şubat sonu 200 milyon TL ödenek!

Borsa yatırımcı için tek alternatif mi oluyor?


Geri Dön