05 / 05 / 2024

Hep İstanbul ikinci etap

Hep İstanbul ikinci etap

OCAK ayıda İstanbul Esenyurt'ta inşaatına başlanan HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin ikinci etap satışları başladı..

HEP İstanbul ikinci şans kampanyası 15 Mayıs'a uzatıldı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul için başlattığı ‘İkinci Şans’ kampanyası ev sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Tekfen, ‘İkinci Şans’ kampanyasını 15 Mayıs’a kadar uzattı.

Tekfen Hep İstanbul projesinde ikinci şans kampanyası! 216 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 216 bin TL'den başlangıç gösterdiği Tekfen Hep İstanbul projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki ikinci şans kampanyası devam ediyor.

Tekfen Hep İstanbul'da yüzde 5 peşinatla! 216 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 216 bin TL'den başlangıç gösterdiği Tekfen Hep İstanbul projesinde yer alan konutlar için yüzde 5 peşinatlı ödemeler uygulanıyor. Projede ikinci etap satışları devam ediyor.

Hep İstanbul'da ikinci şans kampanyası!

TEKFEN Emlak Geliştirme'nin İstanbul'da hayata geçirdiği HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde 'İkinci Şans' kampanyası başladı. Daire fiyatları 216 bin TL ila 556 bin TL arasında değişiyor.

Hep İstanbul'da ikinci şans kampanyası devam ediyor! 216 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

“Hayatımın Evi Projesi”nde 23 Mart haftasından itibaren ‘İkinci Şans’ kampanyası başladı. Kampanya ile Hep İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme koşulları sunuluyor.

Hep İstanbul'dan satışa çıkacak 370 daireye ikinci şans kampanyası!

HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde bugünden itibaren ‘İkinci Şans’ kampanyası başlıyor. Kampanyada HEP İstanbul’dan daire sahibi olmak isteyenler için satışa çıkacak 3 bloktaki 370 daire için uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme koşulları sunuluyor.

Tekfen Hep İstanbul 2. etapta 216 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İlk etap satışlarının hızla tükendiği Tekfen Hep İstanbul projesinde ikinci etap satışları devam ediyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 216 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hep İstanbul'da teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlendi!

OCAK ayıda İstanbul Esenyurt'ta inşaatına başlanan HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin ikinci etap satışları başladı..

HEP İstanbullular yeni yıl etkinliğinde yeni komşuları ile bir araya geldiler!

HEP İstanbullular yeni yıl etkinliğinde yeni komşuları ile bir araya geldi. Tekfen Emlak Geliştirme’nin hayata geçirdiği HEP İstanbul Projesi’nden daire sahibi olanlar, 2015 yılına sayılı günler kala bir araya geldi.

Hep İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Hep İstanbul Esenyurt satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Hep İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Hep İstanbul iletişim!

Hep İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Hep İstanbul projesinde teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor...

Tekfen Hep İstanbul iletişim!

Tekfen Hep İstanbul iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.424 adet konuttan meydana gelen Hep İstanbul projesindeki dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor.

Hep İstanbul 2. etapta fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Esenyut'ta hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatlı cazip ödeme seçenekleri yer alıyor. Projede avantajlı ödeme seçenekleri için son gün 31 Aralık.

Hep İstanbul ikinci etap Haberi

Hep İstanbul ikinci etap

OCAK ayıda İstanbul Esenyurt'ta inşaatına başlanan HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde inşaat çalışmaları devam ediyor. E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği noktada yer alan projede 11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam 1424 daire yer alacak. Ekim ayında satışa çıkan ve birinci etap satışları kısa sürede tamamlanan HEP İstanbul'da iki etap satışları devam ediyor. Projede teslimlerin ise 2017 Nisan'da yapılması planlanıyor. 


Projenin lokasyonu, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile öne çıktığım söyleyen Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel," Projede fiyatlar 1+1 dairelerde 216 bin TL'den, 2+1 dairelerde 335 bin TL'den ve 3+1 dairelerde ise 430 bin TL'den başlıyor. Müşterilerimiz çeşitli bankalardan mortgage kredisi kullanabilecekleri gibi özel ödeme kolaylıkları da sunuyoruz. Yüzde 5 peşinat veren ve yüzde 50 kredi kullanan...