04 / 05 / 2024

hep istanbul ön talep

hep istanbul ön talep

Tekfen Holding bünyesinde faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta, 56 bin 800 metrekare arsa üzerinde yeni bir konut projesine başladı. HEP İstanbul'da orta gelirliye 1424 daire...

HEP İstanbul, HEP Grand Homes ile ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor!

Tekfen Gayrimenkul tarafından bölgenin en iyi konumunda inşa edilen ve yaşamın tüm ayrıcalıklarıyla devam ettiği HEP İstanbul, kaliteli bir yaşam isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

HEP İstanbul’da yüzde 5 peşinat kampanyası!

Tekfen Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul’da, evlerine yerleşen aileler ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın keyfini sürerken, Tekfen avantajlı ödeme planları sunmaya devam ediyor.

Hep İstanbul Evleri'nde Ramazan kampanyası!

Hep İstanbul projesinde Ramazan ayına özel ödeme kampanyası uygulanıyor. Fiyatların minimum 379 bin TL'den başladığı Hep İstanbul Evleri'nde 3+1 daireler için fiyat indirimi uygulanıyor...

HEP İstanbul'da avantajlı fırsatlar!

Ulaşım açısından bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul, hayatlarının evine hemen kavuşmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Tekfen HEP İstanbul 20 yıl vade kampanyası!

Tekfen İnşaat imzası taşıyan HEP İstanbul projesi, İstanbul Esenyurt bölgesinde yükseliyor. Tekfen HEP İstanbul 20 yıl vade kampanyası kapsamında...

Tekfen HEP İstanbul güncel daire fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta Tekfen İnşaat imzasını taşıyan HEP İstanbul projesi, 56 bin 800 metrekare alanda konumlanıyor. Tekfen HEP İstanbul güncel daire fiyatları 370 bin liradan başlıyor...

HEP İstanbul’da yaşam 30 Ocak'ta başlıyor!

Tekfen Gayrimenkul’ün, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul’da yaşam 30 Ocak 2017 itibarıyla başlıyor.

HEP İstanbul’da yılın son fırsatı!

HEP İstanbul’da yılın son fırsatını sunuyor. Kampanya kapsamında hayallerinin evine sahip olmak isteyenler; 31 Aralık 2016 tarihine kadar, sadece yüzde 4 peşinat ödeyerek ev sahibi olabilecek.

Hep İstanbul teslime hazırlanıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgesinin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul’da ‘yüzde 4 peşin, kalanı evinizde otururken ödeyin’ kampanyasını başlattı.

HEP İstanbul’da ödemeler Mayıs 2017’de başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesiştiği bölgenin en iyi lokasyonunda geliştirilen HEP İstanbul, Ramazan Bayramı’nın yaklaştığı dönemde başlayıp yıl sonuna kadar devam edecek yeni bir kampanya başlattı.

Tekfen Hep İstanbul’da oturunca öde kampanyası!

Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgesinin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul, hayatının evine kavuşmak için bekleyenlere “Oturunca Öde” kampanyası ile kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Hep İstanbul'un Sıra Evler etabı satışta!

Tekfen, ‘Hep İstanbul’ projesinde yer alan Sıra Evler etabını satışa çıkardı. 1 milyarlık ciro hedefi bulunan şirketin radarında Sarıyer, Zeytinburnu ve Kartal var.

HEP İstanbul'da yıl boyunca taksit ödemesi yok!

Tekfen Emlak Geliştirme, inşaatı devam eden HEP İstanbul Projesi’nde de bulunduğu çevreye değer katan, sürdürülebilir ve kaliteli yeni yaşam projeleri üretme anlayışını devam ettiriyor.

hep istanbul ön talep Haberi

hep istanbul ön talep

TEKFEN Holding bünyesinde faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta, 56 bin 800 metrekare arsa üzerinde yeni bir konut projesine başladı. Lüks ofis ve konut konusunda tecrübeli olan şirket bu defa orta gelir grubuna yönelik ev üretecek. 500 milyon lira yatırım değerine sahip HEP İstanbul'da (Hayatımın Ev Projesi) 1424 ev yer alacak. 


4 BİN KİŞİ YAŞAYACAK 


Esenyurt yatırımlarının bugüne kadar geliştirdikleri en büyük gayrimenkul projesi olduğunu söyleyen Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, proje tamamlanınca 4 bin kişiye ev sahipliği yapacağım söyledi. Orta gelirli grubun konut taleplerinin yoğun olduğunu ve bu nedenle bu kesime üretime devam edeceklerini söyleyen Egesel, "Bölge için bir anket yaptırdıktan soma mimariye karar verdik. 


HEP İstanbul'da 11 yüksek blok, 14 alçak katlı sıra ev blokları tasarladık. Sektör...