01 / 05 / 2024

HEP İstanbul önce taksit sonra peşinat

HEP İstanbul önce taksit sonra peşinat

HEP İstanbul'da 299 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 400 TL aylık taksit ödeyecek.

HEP İstanbul’da önce taksit sonra peşinat fırsatı!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

HEP İstanbul’da önce taksit sonra peşinat kampanyası!

HEP İstanbul’da, peşinatını ev tesliminde ödemek isteyenler, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” imkanı ile ev bedelinin %75’ini kredi kullanarak ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.

Hep İstanbul'da önce taksit sonra peşinat!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen projede toplamda 1.424 adet daire yer alıyor. Hep İstanbul'da önce taksit sonra peşinat kampanyası bulunuyor.

Hep İstanbul Tekfen konut fiyatları!

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bağlı Esenyurt bölgesinde inşa edilen Hep İstanbul Evleri 1.424 tane konuttan meydana geliyor. Peki Hep İstanbul Tekfen konut fiyatları ne kadar?

Tekfen Hep İstanbul'da fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

Toplam 1.424 adet daireden meydana gelen Hep İstanbul projesi Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 193 bin TL'den başlıyor.

Orta gelirliler için Hep projeleri devam edecek!

Tekfen Emlak, HEP İstanbul'un gördüğü ilgi nedeniyle orta gelirli için ürettiği konutlarda 'HEP' markasını kullanacak. Genel Müdür Egesel, "Sektör, orta gelirliye yönelik pozisyon almalı" dedi.

Esenyurt Hep İstanbul'da 3+1 daireler 425 bin TL'ye!

İstanbul Esenyurt 'ta inşa edilen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükseliyor. Hep İstanbul Evleri'nde 3+1 daireler 425 bin TL 'den satışa sunuluyor.

Hep İstanbul'daki evinize 2014 bitmeden sahip olun!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Hep İstanbul'daki evinize 2014 bitmeden sahip olun.

Esenyurt Hep İstanbul lansman fiyatları için son gün 31 Aralık!

Esenyurt Hep İstanbul lansman fiyatları için son gün 31 Aralık. 2017 yılında teslim edilecek olan projedeki dairelerin alanları 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor.

HEP İstanbullular yeni yıl etkinliğinde yeni komşuları ile bir araya geldiler!

HEP İstanbullular yeni yıl etkinliğinde yeni komşuları ile bir araya geldi. Tekfen Emlak Geliştirme’nin hayata geçirdiği HEP İstanbul Projesi’nden daire sahibi olanlar, 2015 yılına sayılı günler kala bir araya geldi.

Hep İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Hep İstanbul Esenyurt satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Hep İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Hep İstanbul iletişim!

Hep İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Hep İstanbul projesinde teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor...

Tekfen Hep İstanbul iletişim!

Tekfen Hep İstanbul iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.424 adet konuttan meydana gelen Hep İstanbul projesindeki dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor.

HEP İstanbul önce taksit sonra peşinat Haberi

HEP İstanbul önce taksit sonra peşinat


HEP İstanbul hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği  Hep İstanbul  projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. HEP İstanbul’da, peşinatını ev tesliminde ödemek isteyenler, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” imkanı ile ev bedelinin %75’ini kredi kullanarak ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.


Fiyatlar 299 bin TL’den, taksitler 3.400 TL’den başlıyor...

299 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 400 TL aylık taksit ödeyecek. Teslimde ise 71 bin 750 TL peşinatını ödeyerek HEP İstanbul’dan ev sahibi olabilecek. 


Tekfen Emlak Geliştirme güvencesiyle hayata geçirilen ve satışların yüzde 65’inin tamamlandığı HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler için “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT”...