29 / 06 / 2024

Hera Buyuktaşçıyan

Hera Buyuktaşçıyan

"Mahallede Karşılaşmalar" temasıyla Moda sokaklarını sanat eserleriyle buluşturan Red Bull Art Around'da bu yıl üniversite öğrencilerinin de bir projesi yer alıyor.

Hera Stone House nerede?

Hera Stone House'ta konutların büyüklükleri 380 ile 400 metrekare arasında değişiyor. Mavi Yapı imzası taşıyan proje 1,5 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Hera Stone House nerede?

Sea Pearl Ataköy projesinde doğayı katlara taşıyan mimari!

Yalı Ataköy ve Tavros projelerinin yanında hayata geçirilen Sea Pearl Aaköy projesinde yer alan dairelerin 2017 yılının Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede satış sürecine devam ediliyor...

Profilo, KM 1500 GurmeMax kıyma makinesiyle Kurban Bayramı’nda da yanınızda!

Profilo, KM 1500 GurmeMax kıyma makinesiyle Kurban Bayramı’nda da yanınızda.Evinizde kurban etlerinden; köfte, sucuk, sosis gibi istediğiniz türden ürünü kolayca hazırlayarak, sağlıklı ve lezzetli Kurban Bayramı sofraları kurabilirsiniz.

Yozgat Boğazlıyan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi...

Boğazlıyan'da kentsel dönüşüm başladı!

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi...

İZSU'dan Melih Gökçek’in iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in iddialarına yanıt veren İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in içme suyunun “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik standartlarına göre uygun içilebilir su” kalitesinde olduğunu yineledi

Ankara'da eş yanı ve aile mezarlık ücretleri yeniden belirlendi!

Ankara'da eş yanı ve aile mezarlık ücretleri yeniden belirlendi. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki eş yanı ve aile mezarıyla ilgili berilenen mezar yeri ücretlerini oybirliğiyle kabul etti.

Kağıthane ve Dolmabahçe Tünellerinin yanına üçüncü tünel geliyor!

İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu Beyoğlu, Kağıthane ve Beşiktaş bölgesinde halen faaliyette olan Kağıthane ve Dolmabahçe Tünellerinin yanına üçüncü bir tünel daha geliyor.Sütlüce-Kasımpaşa Tüneli Mart 2015'te açılacak...

Yanık merkezleri karayolu ile 2 saat mesafede olacak!

Sağlık Bakanlığı, ağır hastaların tedavi edileceği yanık merkezlerini ülke genelinde 29 bölgeyi kapsayacak şekilde yaygınlaştırarak, merkezlerin çevre illere karayolu ile en fazla 2 saat mesafede olmasını sağlayacak.

Pilot yanı helikopter turu 149 euroya!

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu 17 Ağustos’ta başladı. Kaan Air- Mybilet, İstanbul’u helikopterle gezdirecek. Helikopter turu 49 eurodan başlarken pilotun yanında uçmak isteyen 149 euro ödeyecek.

Fırat Muşlu: Tekstilin yanı sıra inşaata da devam edeceğiz!

Tekstil faaliyetleri kapsamında dünyanın önemli giyim markalarına üretim yapan Fırat Muslu, inşaatı sevdi. İlk gayrimenkul yatırımını 64 villayla yapan Muslu "Tekstilin ve tekne üretimi işimizin yanı sıra inşaata da devam edeceğiz" dedi.

Endonezya’da turistleri taşıyan tekne battı!

Endonezya’da turistleri taşıyan teknenin batması sonucu 15 kişinin kaybolduğu, teknedeki 10 kişinin ise kurtarıldığı bildirildi. Çevredeki balıkçılar tarafından teknedeki 10 kişi kurtarıldı. Kaybolan 15 kişinin bulunması için de çalışma başlatıldı.

Martı İstanbul Hotel ''Yanımda olur musun'' sergisine ev sahipliği yapacak!

İstanbul'un kalbinde yer alan Martı İstanbul Hotel, 22-28 Eylül tarihleri arasında başarılı ressam Nazan PAMUK'un "Yanımda Olur musun?" adlı resim sergisine ev sahipliği yapacak.

Hera Buyuktaşçıyan Haberi

Hera Buyuktaşçıyan

Bir grup mimarlık öğrencisi ile yeni mezun mimarlar tarafından kurulan Plankton Project'ın MAKARA isimli çalışması Moda Caddesinden geçen insanlara farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. 

Sanatı sokakla buluşturan Red Bull Art Around, ikinci yılında İstanbul'un tarihi semtlerinden Modayı seçti. "Mahallede Karşılaşmalar" temasıyla gerçekleşen etkinlikte II sanatçının 11 eseri Moda sokaklarında sanatseverlerle buluşacak. Küratorluğünu Amira Akbıyıkoğlu'nu üstlendiği Red Bull Art Around Moda'da Berk Çakmakçı. Cem Dinlenmiş, Esk Reyn, Hacer Kıroğlu. Hera Buyuktaşçıyan, İrem Günaydın. Lara Ogel. Nihat Karataşlı. Onur Atay ve Özge Topçu gibi sanatçıların üretimleri sergileniyor. Bu yıl etkinliğin bir diğer özelliği de TAK işbirliğiyle gerçekleşen bir seçim sürecinin ardından bir üniversite projesine de yer vermesi. 


Hürriyet...