03 / 05 / 2024

Herfin Yayıncılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Herfin Yayıncılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Herfin Yayıncılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Khaled Hussin Abdelrazek Harfin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Akalın tarafından kuruldu.

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökhan Ceylan tarafından kuruldu.

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Özlen ve Zeynep Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Taraz Turkısh Turizm Otel Yayıncılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taraz Turkısh Turizm Otel Yayıncılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Shırazıpour tarafından kuruldu.

Prizma Pres Matbaacılık Silivri'deki tesisin 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Prizma Pres Matbaacılık Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Silivri Selimpaşa'da yer alan tesisin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı....

Altunkaynak Restorasyon Yayıncılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunkaynak Restorasyon Yayıncılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Altunkaynak tarafından kuruldu. 

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Ergün Ür tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ozan Tekcanözü, Onur Tekcanözü ve Aslan Tekcanözü ortaklığında kuruldu.

Biyanca Grup İnşaat Turizm Mobilya Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biyanca Grup İnşaat Turizm Mobilya Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile ile kuruldu.

Herfin Yayıncılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Herfin Yayıncılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Herfin Yayıncılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Khaled Hussin Abdelrazek Harfin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Herfin Yayıncılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı, yayınlanması, çoğaltılması, dağıtımı, pazarlaması, tanıtımı, sergilenmesi, fikir ve sanat eseri sahipleri ile yayıncıların telif haklarının temsili ve satışını yapmaktır. 2-Günlük, haftalık, aylık veya kısa ve uzun dönemli veya dönemsiz olarak Türkçe veya yabancı dilde gazete, dergi, kitap, ansiklopedi, risale, broşür gibi mevkuteyi çıkartmak, yurt içine ve yurt dışına yaymak, satmak ve pazarlamak. 3-Yabancı ülkelerde yayınlanmış her nevi kitap, dergi, broşür ve benzerlerinin ithali, dahili ticaretini yapmak. 4- İlanların gazete, dergi, kitap gibi süreli ve süresiz yayın organlarında yayınlanmasını sağlamak. 5-Her...