29 / 04 / 2024

Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Modada

Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Modada

"Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Moda'da" sloganıyla tanıtılan proje İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa ediliyor. Projede 50 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! Şartları çiğneyenlere 1 milyon lira ceza verilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, İzin belgesi almadan turizm amaçlı konutları kiraya verenler ceza alacak. Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor!

Ev sahibi ve kiracı olan herkesi ilgilendiriyor: 30 gün ek süre veriliyor, aman kaçırmayın...

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan en büyük anlaşmazlıklar arasında kira bedeli davaları yer alıyor. Peki, Kira bedeli nasıl tespit ediliyor? İşte detaylar...

Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

Ev almak isteyenler gündemde yer alan 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını araştırıyor. Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

Nivo'dan herkesi ev sahibi yapacak kampanya!

Konut kredisi faizlerinin 0,98'e indiği bugünlerde Nivo, İstanbul ve Ataköy’de bulunan projelerinde faiz avantajına ek olarak herkesi ev sahibi yapacak yeni bir kampanya daha başlattı....

Finansevim herkesi ev sahibi yapacak!

Finansevim, orta ve alt gelir grubunun ev sahibi olmasındaki en büyük engelleri ortadan kaldırıyor. Firma, ödeme miktarı ve peşinat konusundaki sıkıntıları azaltmayı hedefliyor. 

Hükümet herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor!

Afyonkarahisar kent merkezindeki 1. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bizde bir söz var; 'Dünyada mekan, ahirette iman' diye. Ev sahibi olmak çok önemli. O nedenle hükümetimiz de herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor" dedi...

Bakyapı yeni kampanyasıyla herkesi ev sahibi yapacak!

Yeni kampanyasıyla herkesi ev sahibi yapacak Bakyapı “120 ay vade farkı BAKYAPI’dan” kampanyasını başlattı..

Sinpaş yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in liderliğindeki ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’na destek olan Sinpaş,hem peşin hem de banka kredili alımlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de bulunan projelerinden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

We Haliç herkesi ev sahibi yapacak!

Ilgın İnşaat, We Haliç projesi ile herkesi ev sahibi yapacak. Şirket projede yeni bir kampanya başlattı...

Birevim, kiracıya ev sahibi olma yolunu açıyor!

Faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleri ile herkesi ev sahibi yapmak için çalışan Birevim, kiracıya ev sahibi olma yolunu açıyor.

Karagöz İnşaat herkesi ev sahibi yapacak!

Karagöz İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Karagöz, inşaat sektörünü, bu alandaki çalışmalarını ve geleceğe yönelik planlarını anlattı. Karagöz: ‘Sektörle ilgili hedefim ev sahibi olmak isteyen herkesi ev sahibi yapmak’ dedi.

FuzulEv'den peşinatsız ve küçük tasarrufla ev sahibi olma fırsatı!

1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup’un markası FuzulEv, isteyen herkesi kendi bütçesine göre dilediği yerde ev sahibi yapıyor. Aydın Özkan, FuzulEv’in geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirtti.

As Çukurova Gayrimenkul, Çukurova'da ev sahibi yapıyor!

As Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan dünü ve bugünü ile As Çukurova Emlak Gayrimenkul'ü de anlattı. Aslan, "Çukurova'da evi olmayan herkesi ev sahibi yapmak en büyük hedefimizdir." dedi.

Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Modada Haberi

Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Modada

Toya Moda Evleri konum olarak İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika, Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede dairelerin alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. 


"Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Moda'da" sloganıyla yükselen projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 486 adet konuttan meydana geliyor. 


Toya Moda Konutları İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Daire fiyatları 267 bin TL'den başlangıç gösteren projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısmın yüzde 50'si 50 ay vade farksız taksitlendiriliyor, yüzde 25'i ise teslimde ödeniyor. 


Sefaköy Toya Moda Rezidans'ta çocuk havuzu, masa tenisi, fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Toya Grubu imzası taşıyan Toya Moda Küçükçekmece'de yüzde 5 peşinatta kullanılan...