06 / 05 / 2024

Hesaplı konut kredisi

Hesaplı konut kredisi

Emeklinin, çalışanın artısı, SarıPanjur ve Hesaplı evim konut kredisi merakla takip edilmeye devam ediyor. Peki hangi banka yüzde kaç maliyet sunuyor? Detaylar haberimizde...

En düşük faiz, en hesaplı konut kredisi değildir!

Kamu bankaları kampanyalı konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1’in altına düşürdü. Peki kampanyalı faiz oranları yüzde 0.99 olan kamu bankaları konut kredisine ne kadar ek masraf uyguluyor?

HalkBank Hesaplı Evim konut kredisi kampanyası!

HalkBank Hesaplı Evim konut kredisi kampanyası kapsamında %0.99 faiz oranı ile 15 yıl vadeye dek konut kredisi kullandırmaya devam ediyor. Hesaplı Evim Konut Kredisi masrafları ne kadar?

HalkBank konut kredisi faiz indirimi uyguladı!

HalkBank kampanyalı Hesaplı Evim Konut Kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. HalkBank, Ziraat Bankası ile beraber en düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran banka oldu...

HalkBank hesaplı evim konut kredisi kampanyası 2019!

HalkBank hesaplı evim konut kredisi ürünü kapsamında yüzde 1.65’den başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. HalkBank hesaplı evim konut kredisi hesaplama ne kadar?

HalkBank konut kredisi masrafları ne kadar?

HalkBank Hesaplı Evim Konut Kredisi ürünü faiz oranlarını yüzde 1.28. Bankanın konut kredisine ek olarak uyguladığı masraflar ve zorunlu sigortalar neler? 

HalkBank 2019’da ikinci konut kredisi faiz indirimine gitti!

HalkBank bir hafta arayla ikinci kez konut kredisi faiz indirimine gitti. HalkBank indirim sonrası kampanyalı Hesaplı Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde 120 ay vadeye kadar yüzde 1.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor...

En hesaplı konut kredisini nasıl seçeceğiz?

Yükselen konut kredisi faiz oranlarına karşı başlatılan faiz kampanyası konut alımlarını kolaylaştırıyor. Peki, en hesaplı konut kredisini nasıl seçeceğiz? Kredi çekerken dikkat edilmesi gerekenler sizler için araştırıldı.

HalkBank hesaplı evim konut kredisi faiz oranı ne kadar?

Bir çok konut kredisi faiz indirimi kampanyasında yer alan ve düşük faiz oranları ile bilinen kamu bankaları arasında yer alan HalkBank’ın güncel konut kredisi faiz oranlarını Kredi Pazarı araştırdı.

Halkbank'tan 0,80 faizli ve 36 ay vadeli konut kredisi!

Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler, konut kredisi hesaplama yapıldığında ayda 3.200 TL taksit ödeyerek 100 bin TL konut kredisi kullanabiliyor.

Halkbank'tan ev alacaklara yüzde 0.80 faizle konut kredisi!

Ev sahibi olmak isteyenler Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi ile yüzde 0.80'den başlayan konut kredisi faiz oranları ile ev sahibi olabilecek. Kampanya kapsamında kredi ödemeleri ister aylık, isterse 3 aylık dönemlerde yapılabilecek.

Konut kredisi faiz oranlarında yükseliş sürüyor!

Bu hafta üç banka konut kredisi faiz oranlarını yükseltirken iki banka da faiz oranlarında indirim yaptı...

Konut kredisi faizleri bu hafta ne durumda

Konut kredisi faizlerinde bu hafta üç bankada yükseliş görülürken iki banka da indirim yaptı...

Halkbank 36 ay vadede yüzde 0.74 faizle konut kredisi veriyor!

Halkbank Uğurlu Tüketici ve Konut Kredisi başlattı. Kampanya kapsamında konut kredisi yüzde 0.74, tüketici kredisi yüzde 0.70'ten başlayan faiz oranıyla kullandırılıyor  

Hesaplı konut kredisi Haberi

Hesaplı konut kredisi

Konut Kredisi faizleri merakla takip ediliyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Emeklinin, çalışanın artısı, SarıPanjur ve Hesaplı evim konut kredisi merakla takip ediliyor. Asgari ücretliye, Kamu bankalarından emekliye, kamu personeline ve esnafa cazip kredi imkanları sunuyor. Merkez Bankası'nın faiz indirimleri sonrası gerçekleşen avantajlı oranlar, ev  almak isteyenlere kira öder gibi ev sahibi olma imkanları sağlamayı sürdürüyor. 2022'de konut kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler için işte güncel konut kredisi faiz oranları...

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Ziraat Bankası Konut Kredisi dahilinde Çalışanın Artısı Konut Kredisi ile emekli için özel sunulan Emeklinin Artısı Konut Kredisi kapsamında, yüzde 1,29 oranından başlayan faiz seçenekleri ile finansman desteği sunmayı sürdürüyor.

Ayrıca sıfır konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için ise yüzde 1,20 faiz oranlarından faydalanarak, yükselen...