08 / 05 / 2024

Hey Tekstil 27 martta satışa çıkıyor

Hey Tekstil 27 martta satışa çıkıyor

Aynur Bektaş’ın sahibi olduğu ve geçen yıl borçları nedeniyle iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası 27 Mart’ta icradan satışa çıkıyor. 25 milyon dolar değer biçilen fabrika 38 milyon TL’ye ihale edilecek...

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

GZO İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GZO İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gizem Gültekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi, İkitelli Caddesi Özpolat İş Merkezi'nde kuruldu.

Ekşioğlu Eks İnşaat Hafriyat Emlak Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Eks İnşaat Hafriyat Emlak Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ekşi ve Halit Ekşi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Tuzla, Orhanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Suat Gültekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 27 Ekim'de Arnavutköy'de kuruldu.

Irmaktek Tekstil İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmaktek Tekstil İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Özırmak tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Işık Sokak'ta kuruldu.

Verasan Yapı Tekstil Elektronik Makina Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Verasan Yapı Tekstil Elektronik Makina Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Fatih Mehmet Tırımoğlu tarafından 300 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Peras İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peras İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi, Harun Karaaslan 1 milyon TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi 'nde kuruldu.

HLN İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HLN İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Helin Adile Köşker tarafından 80 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Işıkova Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıkova Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nusrettin Şeker tarafından 30 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

MHS Otomotiv İnşaat Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MHS Otomotiv İnşaat Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahfuz Yeşilkaya, Selahattin Yeşilkaya, Hayrettin Koç, Sebahattin Azizağaoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Marmara Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 5 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Zeynep Aslı Topuz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Özdamla İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdamla İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Ahmet Kırcı Müdürlüğü'nde kuruldu.

İrfan Grup İnşaat Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

İrfan Grup İnşaat Tekstil Anonim Şirketi, Abdul Halim Ishan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak 2015 tarihinde Zeytinburnu, Veliefendi Mahallesi'nde kuruldu.

Hey Tekstil 27 martta satışa çıkıyor Haberi

Hey Tekstil 27 martta satışa çıkıyor

Aynur Bektaş’ın sahibi olduğu ve geçen yıl borçları nedeniyle iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası 27 Mart’ta icradan satışa çıkıyor. 25 milyon dolar değer biçilen fabrika 38 milyon TL’ye ihale edilecek.


Bir zamanların işdünyasının ünlü kadın patronu Aynur Bektaş tarafından kurulan ancak banka borçları nedeniyle geçtiğimiz yıl iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası icradan satışa çıkıyor. İcralik.com Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral’ın verdiği bilgiye göre; 27 Mart’ta 38 milyon 43 bin 650 TL bedelle ihaleye çıkacak olan binanın ekspertiz bedeli 25 milyon dolar civarında.


Star'ın haberine göre, ihaleye girmek için teminat bedeli ise 7 milyon 608 bin TL. İhale başlangıç bedeli ise 19 milyon 21 bin 825 TL. İhaleye çıkacak olan taşınmaz 7 bin 720 metrekare büyüklüğe sahip ve içindeki...