07 / 05 / 2024

Hey Tekstil merkez binası satılıyor

Hey Tekstil merkez binası satılıyor

Aynur Bektaş’ın sahibi olduğu ve geçen yıl borçları nedeniyle iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası 27 Mart’ta icradan satışa çıkıyor. 25 milyon dolar değer biçilen fabrika 38 milyon TL’ye ihale edilecek...

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Durullar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Durullar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Durullar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Butikaz Tekstil İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Butikaz Tekstil İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Butikaz Tekstil İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kağıthane’de yapıldı.

Ominka İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ominka İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı.Ominka İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Hey Tekstil merkez binası satılıyor Haberi

Hey Tekstil merkez binası satılıyor

Aynur Bektaş’ın sahibi olduğu ve geçen yıl borçları nedeniyle iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası 27 Mart’ta icradan satışa çıkıyor. 25 milyon dolar değer biçilen fabrika 38 milyon TL’ye ihale edilecek.


Bir zamanların işdünyasının ünlü kadın patronu Aynur Bektaş tarafından kurulan ancak banka borçları nedeniyle geçtiğimiz yıl iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası icradan satışa çıkıyor. İcralik.com Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral’ın verdiği bilgiye göre; 27 Mart’ta 38 milyon 43 bin 650 TL bedelle ihaleye çıkacak olan binanın ekspertiz bedeli 25 milyon dolar civarında.


Star'ın haberine göre, ihaleye girmek için teminat bedeli ise 7 milyon 608 bin TL. İhale başlangıç bedeli ise 19 milyon 21 bin 825 TL. İhaleye çıkacak olan taşınmaz 7 bin 720 metrekare büyüklüğe sahip ve içindeki...