02 / 05 / 2024

Hezarfen Havaalanı tekrar açılacak mı

Hezarfen Havaalanı tekrar açılacak mı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "İstanbul yüzünü Çatalca’ya dönmek zorunda" dedi. Kara, "Projelerin başında Hezarfen Havaalanı’nın güçlendirilmesi var. Atatürk Havaalanı’nın yükünü hafifletecek kapasitede bir havaalanı" diye konuştu.

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Uşak havaalanı tekrar hizmete açılacak mı?

Uşak havaalanının tekrar hizmete açılması için bir çalışma yapılıp yapılmadığı TBMM'de konu oldu. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çukurova Havaalanı tekrar ihaleye çıkacak!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, dün itibarıyla YPK kararının tamamlandığını, Çukurova Havaalanı'nın iki hafta içinde ihaleye çıkacaklarını, yatırımın tüm masrafları Ulaştırma Bakanlığınca karşılanmak üzere yatırımı gerçekleştireceklerini söyledi.

Yunuseli Havaalanı’nda inşaat başlıyor!

Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Havaalanı’nın tekrar uçuşlara açılmasıyla ilgili inşaat çalışmaların da birkaç gün içerisinde başlayacağını söyledi.

Cem Kara: Çatalca'daki Hezarfen Havaalanı güçlendirilecek!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "İstanbul yüzünü Çatalca’ya dönmek zorunda" dedi. Kara, "Projelerin başında Hezarfen Havaalanı’nın güçlendirilmesi var. Atatürk Havaalanı’nın yükünü hafifletecek kapasitede bir havaalanı" diye konuştu.

3. Havaalanı için kamulaştırma çalışmaları başlayacak!

Üçüncü havaalanının inşa edileceği arazideki kamulaştırma çalışmaları hakkında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, arazinin büyük bölümünün kamuya ait olduğunu söyledi...

Zafer Havaalanı, bölgeye doping etkisi yapacak!

Türkiye’nin ilk bölgesel havaalanı olma özelliğini taşıyan Zafer Havaalanı, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerinde mevcut potansiyelin açığa çıkmasını sağlayacak. Havaalanı, bölgenin özellikle termal turizmine büyük ivme kazandıracak...

Türkiye'nin ilk bölgesel havaalanı açıldı!

Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerinin tam ortasında inşa edilen Zafer Havaalanı açıldı. Havaalanı yılda 3 milyon yolcuya hizmet verecek...

Bodrum Havaalanı dünyanın 'en havalı' 25 binası arasında!

Bodrum Uluslararası Havaalanı, dünyanın 'en havalı' 25 yeni binasından biri seçildi...

Hüsniye Boztunç: 3. havaalanı bölgesi alt ölçekli kent olabilir!

TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Genel Müdür Yardımcısı Hüsniye Boztunç "İstanbul'un Karadeniz kıyısında yapılması planlanan 3. havaalanını da içerisine alan bölgede alt ölçekli bir kent oluşması muhtemel'' dedi.

Üçüncü Havaalanı için 7 bin 800 hektar orman yok edilecek!

İstanbul'a yapılacak 3. havaalanı projesi için 7 bin 800 hektarlık ormanın kesilmesi gerekiyor...

3. Havaalanı inşaat sahasını kampasayan köylere kamulaştırma!

3. Havaalanı inşaat sahası içerisinde bulunan 7 bin 800 hektarlık orman kesilecek, adı geçen köylerde ise kamulaştırmaya gidilecek...

Üçüncü havaalanı yakınındaki gayrimenkullerin değeri artacak!

Terkos Gölü yakınına kurulması planlanan 3. havaalanı, çevresindeki bölgelerin fiyatlarını da önemli ölçüde artıracak

Hezarfen Havaalanı tekrar açılacak mı Haberi

Hezarfen Havaalanı tekrar açılacak mı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, dün (24 Aralık 2014 Çarşamba), Kanal Sokak’ta canlı olarak yayınlanan Mete Alpman’ın sunduğu ‘Başkanlar Konuşuyor’ isimli programa katıldı. Çatalca’daki projeleri hakkında detaylı açıklamaların yer aldığı program bir saat sürdü.


Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca’yı tanıtmaya ve anlatmaya devam ediyor. Radyo programları ve televizyon programlarında her zaman Çatalca’yı tanıtmaya devam eden Başkan Cem Kara, bu sefer uydudan yayın yapan Kanal Sokak’ta canlı yayın konuğuydu.


MAHALLELERİN ÖNCELİĞİ DOĞALGAZ


İlk olarak köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine doğalgaz getirilmesi gerektiğini belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Bu yerleşim yerlerinde nüfus yaşlanmaya başladı, gençlerimiz daha iyi olanaklar için Çatalca kent merkezine doğru göçe başladı. Ormandan odun toplamak, kömür tedarik etmek analarımız, babalarımız için zor olmaktadır. Bu nedenle her mahallemize doğalgazın gelmesini...