18 / 05 / 2024

HGS OGS Gişeleri birleşti mi

HGS OGS Gişeleri birleşti mi

Sürücülerin HGS ve OGS şeridi için ayrı yönlere geçme derdini ortadan kaldıracak olan gişeleri birleştirme sistemi, bir yıla yakın bir süre geçmesine rağmen hala uygulamaya geçirilemedi.

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Yargıtaydan ücretli otoyoldan ihlalli geçiş kararı çıktı. Yargıtay ilk derece mahkemesinin "cezaya gerek yok kararını" bozdu. Sürücüler dikkat edin eğer siz de bu yoldan gişeleri geçerseniz cezayı yersiniz! İşte kararın gerekçesi ve detayları...

Bakanlık duyurdu! Son 2 gün: OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyollarda OGS’den HGS’ye geçişler için son tarihin 31 Mart olduğunu vurgulayarak, HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığını anımsattı.

OGS depozito ücreti nereden ve nasıl alınacak? Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu

Karayolları Genel Müdürlüğü, OGS’den HGS’ye geçişlerde verilmesi gerekilen depozito ücretiyle ilgili açıklama yaptı. 1,2 milyon araç sahibini ilgilendiren ve 13 ile 40 dolar karşılığı temin edilen OGS depozito iadeleri, cihazların alındığı banka üzerinden yapılacak.

OGS ne zaman kalkacak? OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Otomatik Geçiş Sistemi’nin (OGS) kaldırılacağını duyurmuştu. Araçlarında OGS bulunan araç sürücülerinin Hızlı Geçiş Sistemi’ne (HGS) geçiş yapması gerektiği açıklanmıştı.

Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri?

Ülkemizde yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle pek çok alanda bazı fiyat artışları yaşandı. Peki Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri...

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy fiyat!

HGS Yapı Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede?

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi nerede projesinin yanıtı ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

HGS Yapı İstanbul'un merkezi Çengelköy'de yeni bir projeye imza atıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 konut tipleri yer alıyor. 

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri içerisinde bulunan ve özel mülkiyete konu bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konutta Türkiye'nin en değerli ilçeleri hangileri?

Tapusorcom tarafından yapılan araştırmaya göre, konutta Türkiye'nin en değerli ilçeleri Beşiktaş ve Sarıyer oldu.

HGS OGS Gişeleri birleşti mi Haberi

HGS OGS Gişeleri birleşti mi

31 Ocak 2013’te son bulan KGS’li geçiş, yerini HGS’ye bıraktı ancak aradan yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen HGS ve OGS gişeleri hala birleşmedi. Dönemin Ulaştırma Bakanıı Binali Yıldırım’ın sistemin kısa süre sonra devreye alınacağını açıklamasının ardından 2 yıla yakın süre geçti. Ancak Otoyol ve köprü gişelerinde trafiğin akışını hızlandırmak için uygulanan Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) gişelerinin birleşme sistemi sadece Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün tüm gişelerinde birleşerek ortak oldu. Boğaziçi Köprüsü’nde de bir gişe HGS ve OGS’nin ortak gişesi oldu. Diğer gişeler ve Türkiye genelindeki tüm otobanlardaki geçişler ayrı ayrı yapılıyor. 


TESTLER DEVAM EDİYOR


Otoyol ve köprü gişelerinde trafiğin akışını hızlandırmak için uygulanan, İstanbul’daki köprü ve otoyollardaki geçişleri kolaylaştırmak amacıyla OGS ile HGS gişelerini birleştirme çalışmaları için...