19 / 05 / 2024

Hi Marketing Real Estate İnşaat adres

Hi Marketing Real Estate İnşaat adres

Hi Marketing Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Arbach tarafından kuruldu. 

Hi Marketing Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hi Marketing Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Arbach tarafından kuruldu. 

Ahmet Dokumacı: Real Merter ezber bozacak!

Real Merter proje konsorsiyum ortağı Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı ile Real Merter projesini anlattı. Dokumacı, Türkiye'nin hiçbir yerinde tekstil AVM'si olmadığını belirtti.

Hi-Fit Dumankaya nerede?

Hi-Fit Dumankaya nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Hi-Fit Dumankaya kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Hi-Fit Dumankaya fiyat listesi!

Hi-Fit Dumankaya fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 99 bin lira olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Dumankaya Hi-Fit ödeme koşulları!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit ödeme koşullarına haberimizin içinde yer veriyoruz. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir Evleri'nde daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı...

Dumankaya Hi-Fit projesi satışa çıktı! 99 bin lira!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir'de 200 milyon liralık yatırımla Hi-Fit projesini satışa çıkardı. Sırada Fikirtepe ve Sancaktepe projeleri var. Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de inşaatına başladığı yeni projesi Hi-Fit'te satışlar başladı...

Dumankaya Bahçeşehir hi-Fit 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Sağlıklı yaşam trendi, konuta da ilham oldu. Dumankaya’nın yeni projesi 'hi-Fit’te kalori hesabı yapan restoran, spor eğitmenleri, yoga, pilates ve golf alanları var. Dumankaya Bahçeşehir hi-Fit 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

Dumankaya Hi-Fit görücüye çıktı! 99 bin liraya!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Avrupa Yakası’nın gözbebeği Bahçeşehir’ de sıra dışı ve ayrıcalıklı bir ev konseptini hayata geçiriyor. “Evin fit hali: hi-Fit”

Dumankaya Athletic-O Towers'ın adı Hi-Fit Towers olarak değişti!

Dumankaya Athletic-O Towers'ın adı Hi-Fit Towers olarak değişti. Bahçeşehir Hi-Fit Towers projesinde daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. Projede vadeli ve peşin ödemelere yüzde 20 indirim yapılıyor...

Babacan Yapı Kuveyt Real Estate and Investment'e katılıyor!

Kuveyt'te ön talep toplayacak Kuveyt'te yılda iki kez düzenlenen ve geçen yıl Aralık'ta Türkiye'nin Onur Ülkesi seçildiği gayrimenkul fuarı Kuveyt Real Estate and Investment, bu yıl 7-12 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Mahal Sancaktepe’de teslim yılında hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hayatın 9 ay sonra başlayacağı projede tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.

Şubat ayında Hakkari'de hiç konut satılmadı!

Türkiye genelinde şubat ayında 82 bin 597 konut satıldı. Satılan konut sayısı bir önceki aya göre yüzde 5.8 azaldı. Bu dönemde İstanbul'da 17 bin konut satılırken Hakkâri'de hiç konut satılmadı.

Timur Koç: Evsiz hiç kimse kalmayacak!

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, düzenlediği halk toplantısında, yine çok tartışılacak üç önemli proje açıkladı. Koç, "Çayırova'da kesinlikle işsiz ve evsiz hiç kimse kalmayacak. Yoksullar için Dayanışma Kart çıkarılacak"dedi.

Hi Marketing Real Estate İnşaat adres Haberi

Hi Marketing Real Estate İnşaat adres

Hi Marketing Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Arbach tarafından kuruldu. 

Hi Marketing Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:  ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Hi Marketing Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres:  Kayabaşı Mah.Kayaşehir Blv. Evvel İst.Sit.A1 Blk.N:42 L/19...