03 / 05 / 2024

hibrit avm nedir

hibrit avm nedir

Ericsson ConsumerLab'ın yapmış olduğu araştırmada, artırılmış gerçeklik ve su geçirmez sanal gerçeklik gözlükleri, dokunsal kıyafetler ve eldivenler, yakın gelecekte alışveriş merkezlerini ziyaret eden tüketicilerin ekipmanları arasında yerini alacak.

Hyundai'nin Haziran ayı zammı dudak uçuklattı! Santa Fe Hibrit artık 100 bin TL daha pahalı

Santa Fe Hibrit, şehir içi trafiğe uyum sağlamak için idealdir. Hibrit teknolojisi sayesinde yakıt verimliliği daha yüksek olduğu için sık sık trafikte dur-kalk durumlarına uygun şekilde çalışabilir. Peki 07 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Kia Niro EV ve HİBRİT Mart zammı ne kadar oldu?! İşte Kia Niro EV 10 Mart 2023 fiyat listesi!

Kia Niro en bilindik özellikleri, yüksek yakıt verimliliği sunan gelişmiş hibrit güç aktarma sistemiyle birleştirilmiş bir SUV olmasıdır. Kia Niro EV ve HİBRİT Mart zammı ne kadar oldu?! İşte Kia Niro EV 10Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar

2030'da hibrit AVM'ler yükselen trend olacak!

Ericsson ConsumerLab'ın yapmış olduğu araştırmada, artırılmış gerçeklik ve su geçirmez sanal gerçeklik gözlükleri, dokunsal kıyafetler ve eldivenler, yakın gelecekte alışveriş merkezlerini ziyaret eden tüketicilerin ekipmanları arasında yerini alacak.

PERBİS nedir?

AVM'lere yönelik veri tabanının oluşturulması ile bilgi paylaşımının sağlanması amacıyla Bakanlık bünyesinde kısa adı PERBİS olan perakende bilgi sistemi kuruluyor. Peki perakende bilgi sistemi PERBİS nedir?

AVM yasası onaylandı mı?

Yeni AVM yasası olarak nitelendirilen Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı 2014 yılının sonunda TBMM'ye sunulmuştu. Peki, AVM yasası onaylandı mı? AVM yasası son durum nedir?

AVM Yasası ve Büyük Mağazalar Sicili!

AVM Yasası 2014 teklifinde yer alan Büyük Mağazalar Sicili nedir? AVM'ler Büyük Mağazalar Sicili ile mi takip edilecek? Büyük Mağazalar Sicili, AVM'ler için ne anlam ifade edecek? Büyük Mağazalar Sicili nerede oluşturulacak?

Büyük Mağazalar Değerlendirme Kurulu nedir?

Yeni AVM Yasa teklifi ile gündeme gelen Büyük Mağazalar Değerlendirme Kurulu nedir? Yeni AVM kuruluş izni Büyük Mağazalar Değerlendirme Kurulu'ndan mı alınacak? Büyük Mağazalar Değerlendirme Kurulu kimlerden oluşur?

AVM Yasası 2014 amacı ve kapsamı!

AVM Yasası 2014 tasarısının amacı nedir? AVM Kanun tasarısı neyi amaçlıyor? AVM Yasası neden çıkarılıyor? AVM Yasası hangi AVM, mağaza ve zincir mağaza şubelerini kapsayacak? AVM Yasası, mağaza ve alanlarını nasıl tanımlıyor?

AVM Yasası'nın gerekçesi nedir?

AVM Yasası olarak anılan Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi'nin genel gerekçesi nedir? AVM Yasası'na GYODER ve TÜSİAD itiraz etti mi? AVM Yasası'nın gerekçeleri nelerdir?

Zorlu Center AVM 1 lira 4 mil kampanyası!

Zorlu Center AVM 1 lira 4 mil kampanyası nedir? Zorlu AVM 1 lira 4 mil kampanyası nedir? Zorlu AVM, THY Miles&Smiles işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanya hangisi? Zorlu AVM 1 TL nasıl 4 uçuş puanı olacak?

İdealist Park AVM Çekmeköy'de ne zaman açılacak?

İdealist Park AVM kira fiyatları belli oldu mu? İdealist Park mağaza metrekare fiyat aralığı nedir? İdealist Park AVM'de hangi markalar var? İdealist Park AVM ne zaman açılacak? İdealist Park AVM'de dükkan satışı var mı?

Özdilek Levent AVM İstanbul'da ne zaman açılıyor?

Özdilek AVM Levent açılış tarihi nedir? Özdilek Levent AVM açılış tarihi belli oldu mu? İstanbul Levent Özdilekpark İstanbul Özdilek AVM ne zaman açılacak? İşte Levent Özdilek AVM açılış tarihi...

Levent Özdilek AVM ne zaman açılıyor?

Özdilek Levent AVM ne zaman açılacak? Özdilekpark İstanbul projesi Özdilek AVM Levent açılış tarihi nedir? Levent Özdilek AVM açılış tarihi belli oldu ve bu tarihi Emlakkulisi.com açıklıyor... İşte Levent Özdilek AVM'nin açılacağı gün...

hibrit avm nedir Haberi

hibrit avm nedir

Dünya genelinde teknolojileri erken bir aşamada kullanmaya başlayan yaklaşık 57 milyon kişinin beklenti ve tahminlerini temsil eden araştırmalara dayanan '10 Popüler Tüketici Trendi' raporuna göre; Tüketicilerin alışveriş deneyimlerini gerçekleştirmeleri için geliştirilen, gerçek fiziksel ortamlara entegre edilen bağlanabilirliğe sahip hibrit teknolojilerin 2030 yılına kadar günlük yaşamın bir parçası olması bekleniyor. Ericsson Consumerlab tarafından hazırlanan raporda, kurgusal 'Everyspace Plaza' alışveriş merkezindeki hibrit alışveriş deneyimleri ele alındı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; çalışmada; Tüketicilerden, fiziksel tüketici deneyimini dijital teknolojilerle zenginleştiren 15 hibrit alışveriş merkezini değerlendirmeleri istendi. Ankete katılan beş kişiden neredeyse dördü, test edilen 15 kavramın hepsinin bir şekilde 2030 yılına kadar var olacağına inandıklarını söyledi.

Sanal Gerçeklik (VR), Artırılmış Gerçeklik (AR) ve programlanabilir malzemeler gibi teknolojiler, bu tür 'yapı ve portal' olanaklarını mümkün...