06 / 05 / 2024

hidrojen motorlu corolla

hidrojen motorlu corolla

Hibrit motor teknolojiisnde oldukça mesafe kaydeden Toyota, ağır ticar araçlar için hidrojen motor geliştirmek için düğmeye bastı. Geçen yıldan bu yana Japonya’da bazı yarış serilerinde kullanılan hidrojen motorlu Corolla, bu teknolojinin gelişimine öncülük edecek.

Toyota'dan Nisan 2024 kampanyası için son 4 gün uyarısı! Dacia Duster'dan bile ucuz Corolla'ya 218 bin TL'lik indirim!

Toyota en sevilen modelleri arasında yer alan Corolla'ya 218 bin TL indirim yaptı. Son 4 güne girilen kampanya kapsamında Corolla fiyatlarının Dacia Duster'dan bile ucuz olduğu görüldü. 

Toyota Corolla'dan yenilenen nisan ayı fiyat listesi!

Toyota’nın popüler modeli Corolla nisan ayına zam ile giriş yaptı. Buna göre, nisan ayının başlaması ile beraber otomobil piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Toyota, Corolla serisine uyguladığı fiyat güncellemesi ile dikkatleri de üzerine çekmeyi başardı.

A101'de bu hafta Volta VSM Elektrikli Motorlu Bisiklet 14 bin 999 TL! A101 4 Nisan 2024 Aktüel ürünler listesi

A101'de bu hafta aktüel ürünler listesi belli oldu.A101'de bu hafta Volta VSM Elektrikli Motorlu Bisiklet 14 bin 999 TL'den satılıyor. A101 Aktüel ürünler 4 Nisan 2024 Aktüel ürünler listesi.

Toyota Corolla 2023 fiyat listesi ve Nisan 2024 fiyatları! Sıfır araç alacaklar şimdi bakın!

Toyota Corolla, benzinli ve hibrit seçenekleriyle araç alacakların ilk tercihlerinden oluyor. Peki Toyota Corolla fiyatları ne kadar? İşte Toyota Corolla 2023 fiyat listesi ve Nisan 2024 fiyatları...

İstanbul'da ortalama bir konut 2,8 Toyota Corolla ediyor!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul'da ortalama bir konut 2,8 Toyota Corolla ettiğini belirtti.

Toyota Mart 2024 fiyat listesi: Corolla, Corolla Hybrid, Corolla Cross Hybrid fiyatları ne kadar? 

Toyota fiyat mart 2024 fiyat listesini açıkladı. Peki Toyota  Corolla, Corolla Hybrid, Corolla Cross Hybrid fiyatları ne kadar? 26 Mart 2024 fiyat listesi.

Toyota Corolla'ya 68 bin 500 TL'lik Mart 2024 indirimi geldi! İşte Corolla'nın piyasayı sallayan o fiyat listesi!

Toyota'nın en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Corolla'ya 68 bin 500 TL'lik Mart 2024 indirimi geldi. Peki Toyota Corolla fiyatları ne kadar? İşte Corolla Mart 2024 fiyat listesi...

Toyota Corolla'ya 159 bin 500 TL'lik indirim geldi! İşte Corolla'nın piyasayı sarsan Şubat 2024 fiyat listesi! 

Otomotiv devi Toyota yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler tarafından merakla beklenen Şubat 2024 fiyatlarını açıkladı. Toyota'nın en sevilen modelleri arasında yer alan Corolla'ya gelen 159 bin 500 TL'lik indirim de yüzleri güldürdü.

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde son ödeme günü yaklaşıyor...

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi ilk taksiti Ocak ayında gerçekleştirilmektedir. Buna göre, araç sahiplerinin son tarihe dek ödemeleri tamamlamaları gerekiyor.

Toyota Corolla Hatchback Hybrid online rezervasyona özel 220 bin TL'ye varan indirim! Araba almak isteyenlere müjde!

Toyota Corolla Hatchback Hybrid'te ocak ayı kampanyası açıklandı. Online rezervasyonlarda 220 bin TL'ye varan indirim fırsatı başladı. Toyota Corolla Hatchback Hybrid ne kadar? Toyota Corolla Hatchback Hybrid 25 Ocak 2024 fiyat listesi.

2023 yılında toplanan verginin yüzde 10'u motorlu taşıtların ÖTV'sinden geldi...

2023 senesinde toplanan verginin yüzde 10’u motorlu taşıtlardan alınan özel tüketim vergisinden (ÖTV) geldiği açıklandı. 441,2 milyar TL'lik rakama KDV dahil değil. Bu şimdiye kadar görülen en yüksek oran olduğu kaydedildi.

Toyota Corolla Cross Ocak listesi güncellendi...

Dev otomobil markası Toyota Ocak ayında tüketicinin yüzünü güldürecek yeni bir liste ile meraklılarının karşısına çıktı. Toyota Corolla Cross Ocak ayı güncel fiyat listesi.

Araç sahipleri dikkat! Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için son 2 hafta kaldı...

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde gecikme faizi olmaması için ilk taksitlerin, 31 Ocak 2024 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. Buna göre, ikinci taksit ödemeleri Temmuz ayında yapılacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

hidrojen motorlu corolla Haberi

hidrojen motorlu corolla

Toyota, ağır ticari araçlarda hidrojen motorları kullanmak üzere planlama ve araştırmalara başladı.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, karbon nötre ulaşmak adına farklı çözümler ve alternatifler üretmek üzere çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında Isuzu, Denso, Hino ve CJPT ile iş birliğine imza atan Toyota, ağır ticari araçlarda hidrojen motorları kullanmak üzere planlama ve araştırmalara başladı.

Bu araştırmalar, içten yanmalı motorların kullanımını uzatacak hidrojen motorlu ağır ticari araçların önünü açacak.

Toyota, karbon nötre giden yolda farklı ülkelerdeki enerji koşullarına ve farklı müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak hibrit araçlar, tam elektrikli araçlar ve yakıt hücreli araçlar dahil olmak üzere çeşitli motor seçenekleri geliştiriyor. Hidrojen motorları da bu seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor.

Geçen yıldan bu yana Japonya’da bazı yarış serilerinde kullanılan hidrojen motorlu Corolla, bu teknolojinin gelişimine...