05 / 05 / 2024

High Definition

High Definition

Zarafeti ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint Luce ankastre serisindeki mono fırınlar ve gazlı ocaklar 2012 Red Dot Tasarım ödülünü aldı

Gratis’te “sıcacık yarıyıl tatili indirimleri” başladı! Eksiklerinizi tamamlayın! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Türkiye’nin kişisel bakım marketi Gratis, yarı yıl tatiline özel pek çok ürün grubunda farklı kampanyalarla cazip indirim fırsatları sunuyor. İndirimler kapsamında Beaulis Glide eyeliner  90 TL yerine 55 liraya, Maybelline’in en çok satan New York Lash Sensational Sky High Maskarası 320 TL yerine 18

High Building Real Estate Gayrimenkul Dış Limited Şirketi kuruldu!

High Building Real Estate Gayrimenkul Dış Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Ghanem El Dandachli tarafından kuruldu. 

Yalıkavak Elements'in tercihi Guardian Glass oldu!

Varyap girişimi ile EAA-Emre Arolat Architecture tarafından tasarlanan Yalıkavak Elements projesinde konutların cephe tasarımlarında Guardian SunGuard High Performance Neutral 50/32 kaplamaları kullanıldı.

İstanbul millet bahçeleriyle kuşatılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Atatürk Havalimanı'nın olduğu yeri, Osmanlı'da olduğu gibi Millet Bahçesi haline getiriyoruz. O dev arazi Central Park'ın 3 katıdır. Fazlası var azı yok. High Park'ın 8-9 katı. Öyle bir Millet Bahçesi'ne inşallah İstanbul'umuz sahip olacak"dedi.

Fas Tanca'da akıllı kent kurulacak!

Fas ile Çin merkezli Sichuan Haite High-Tech şirketi, akıllı kent mutabakat zabtı imzaladılar. Fas’ın Tanca kentinde yer alacak akıllı kentin yapımı 10 milyar doları bulacak.

İşte rezidans hayatı yaşatan romörk!

ABD'li kamp firması High Camp Trailers, kamp romörkü tasarladı. İçi evden farksız olan romörk tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

High Tech Port by MÜSİAD Fuarı’nın lansmanı yapıldı!

9-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan, Türkiye’nin en verimli iş geliştirme platformu High Tech Port by MÜSİAD Fuarı’nın lansman resepsiyonu Ankara’da yapıldı.

İnegöllü mobilyacılar Amerikan pazarına giriş yaptı!

Mobiliyum, yurtdışı pazarlama çalışmaları kapsamında Amerikalıları ağırladı. High Point Market Mobilya Fuarı Genel Müdürü L. Bolton ve beraberindeki alım danışmanları İnegöllü mobilyacıların Amerikan pazarına hızlı bir giriş yakalayacağını ifade etti.

Kastamonu Entegre yeni ürünü Evogloss’u tanıttı!

Ağaç ve orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, mobilya ve dekorasyonda yeni kombinasyonlar yaratan yeni ürünü Evogloss’u (High Gloss PVC Panel) sektörün beğenisine sundu.

Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü yüzey kaplamada modern, zarif ve ayna parlaklığında dekorasyon imkanı sunuyor.

High-Tech Port by MÜSİAD ön talep toplamaya başladı!

500 Milyar Dolar ihracat hedefindeki en büyük projelerin buluşacağı High - Tech Port by MÜSİAD, İstanbul ve Ankara’da düzenlenen basın toplantıları sonrasında ön talep toplamaya başladı.

Türkiye'nin yüksek teknoloji fuarı Ankara'da tanıtıldı!

Türkiye'nin yüksek teknoloji fuarı Ankara'da tanıtıldı. Türkiye yüksek teknolojisinin dünyaya tanıtımında önemli bir adım oluşturan High-Tech Port resepsiyonuna 20’ye yakın ülkenin büyükelçileri ve diplomatlar katıldı.

YAVER Holding 27 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

YAVER Holding Ofisi'nde uluslararası pek çok projeye imza atmış olan YAVER Holding; Total mühendislik anlayışı ve çalışmaları ile hayata geçirdikleri "High Potanciel Engineer" referansları değerli konukları ile paylaşacak...

High Definition Haberi

High Definition

Tasarımıyla ön plana çıkan High Definition teknolojisi ve Dual Flow sistemiyle geliştirilen Luce serisi fırınlar Avrupa’nın en düşük enerji tüketen fırınları olma özelliği taşıyor. Gelişmiş teknolojiyi tasarımla harmanlayıp fark yaratan Luce gazlı ocaklar ise, Direct Flame (Dikey Alev) teknolojisiyle yemekler tam kıvamında pişerken, enerji tüketimi de büyük oranda azalıyor.

Tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle öne çıkan Hotpoint’in, Luce ankastre serisi mono fırın ve gazlı ocaklar fonksiyonel ve zarif tasarımlarıyla Avrupa’nın en önemli tasarım ödüllerinden biri olan 2012 Red Dot Tasarım ödülüne layık görüldü. 


Avrupa’nın enerji yıldızı Hotpoint Luce ankastre serisi fırınlar zarafeti teknolojiyle harmanlayarak 2012 Red Dot Tasarım ödüllünü alan Hotpoint’in Luce ankastre serisi fırınları, kategorisinde en düşük enerji tüketimini sunuyor. 


Luce mono fırınlarla birlikte ilk defa mutfaklara giren “High Definition” teknolojisi...