06 / 05 / 2024

highway outlet mağazası

highway outlet mağazası

Teknoloji perakendeciliğinde Türkiye’deki önde gelen firmalardan biri olan Vatan Bilgisayar, Türkiye’deki 101’inci mağazasını Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nde (AVYM) açtı...

CarrefourSA 6 şubesinde outlet mağaza açtı!

Carrefour, 30 ülkede 12 bin 300 market ve 350 bin çalışanı ile dünyanın en büyük ikinci perakende zinciri konumuna sahip. CarrefourSA, altı mağazasında outlet bölümü açtı.

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını Optimum AVM'de açtı!

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Guess ilk outlet mağazasını Viaport Asia'da açtı!

Amerika'nın moda devi Guess Türkiye'deki ilk outlet mağazasını Viaport Asia'nın yeni etabında açtı. Viaport Asia'da, dünyaca ünlü Hugo Boss markası da açılışa gün sayıyor.

Levi's HighWay Outlet'te mağaza açacak!

Rahat ve klasik stiliyle marka tutkunlarının kendi kişiliklerini ifade etmelerine imkan tanıyan dünyaca ünlü Levi's yakında HighWay Outlet'te hizmete açılacak.

Tchibo, İstanbul Power Outlet’te mağaza açıldı!

Birbirinden pratik ve hayatı kolaylaştıran ürünün kaçırılmayacak indirimlerle satışa sunulacağı Tchibo Outlet mağazası Mahmutbey İstanbul Merkez Mahallesi’nde yer alan İstanbul Power Outlet’te hizmete girdi.

Mozaik Beşiktaş'taki showroomunu outlet mağazaya dönüştürdü!

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik, Beşiktaş Fulya’da yer alan showroom’unu outlet mağazasına dönüştürdü.

Mozaik'ten Fulya’ya outlet mağazası!

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik, Beşiktaş Fulya’da yer alan showroom’unu outlet mağazasına dönüştürdü.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Mabel Çikolata NeoPlus Outlet mağazası açıldı!

Eskişehirli Tuncel ailesi, çikolata tutkularını, “Mabel” çatısı altında NeoPlus Outlet’te açtıkları mağaza ile taçlandırdılar.Tuncel ailesi, Eskişehir NeoPlus Outlet’teki “Mabel” çikolata mağazalarının açılışını yaptı..

Crispino yeni mağazasını Forum Ankara' da açtı!

Önemli erkek giyim markalarından Crispino, Necatibey, Kızılay AVM ve Nata Vega'dan sonra Ankara'daki dördüncü, Türkiye'deki 25'inci mağazasını Forum Ankara Outlet AVM'de açtı. Gültekin: "Amacımız 2015 yılında daha fazla mağaza açmak". dedi.

Vatan Bilgisayar 101. mağazasını Bolu'da açtı!

Teknoloji perakendeciliğinde Türkiye’deki önde gelen firmalardan biri olan Vatan Bilgisayar, Türkiye’deki 101’inci mağazasını Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nde (AVYM) açtı...

Jimmy Key Taurus AVM'de yeni mağazasını açacak!

Kadın ve erkek giyim mağazası Jimmy Key'in en son durağı Uşak'ın ilk AVM'si Festiva Outlet oldu. Jimmy Key'in yeni mağazası 29 Ekim'de Ankara'da hizmete açılacak Taurus AVM'de tüketiciyle buluşacak..

highway outlet mağazası Haberi

highway outlet mağazası


Geçtiğimiz ay Türkiye’nin 7 farklı ilinde 10 yeni mağazasını hizmete sokan Vatan Bilgisayar, 101’inci mağazasını Bolu’da açtı. TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı kesiminde bulunan Highway Outlet AVYM’de mağazasını hizmete sokarak, Bolu’da ilk mağazasını açan Vatan Bilgisayar, açılışa özel indirimler yaptı. Özel indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar mağaza akın ederken, Genel Müdür Hasan Vatan, açılış öncesi çalışanlarına seslenerek hepsini başarılardan dolayı tebrik etti. Daha sonra bütün mağaza çalışanları el ele tutuşarak, “Herşey vatan için” diyerek mağazanın açılışı gerçekleştirildi.


Her zaman vatandaşların bütçesine uygun satışlar yaptıklarını ve Bolu’da da 101’inci mağazalarını açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “Şubemizin Bolu’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyümeye devam edeceğim. 2014 yılında yeni mağazalar açacağız. Hedefimiz,...