06 / 07 / 2024

Hıj İnşaat Ve Gayrimenkul nerede

Hıj İnşaat Ve Gayrimenkul nerede

Hıj İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Jamous tarafından kuruldu. 

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu.

Sarıkoç Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkoç Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Koçer tarafından kuruldu.

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dönmez tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Hılltop İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hılltop İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kurt tarafından kuruldu.

Somuncuoğlu Elektrik İnşaat Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somuncuoğlu Elektrik İnşaat Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Erden tarafından kuruldu.

Ylmz Hırdavat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ylmz Hırdavat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Ern Hırdavat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ern Hırdavat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Eren tarafından kuruldu.

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Çeliker tarafından kuruldu.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Hıj İnşaat Ve Gayrimenkul nerede Haberi

Hıj İnşaat Ve Gayrimenkul nerede

Hıj İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Jamous tarafından kuruldu. 


Hıj İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Hıj İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Akevler Mh.1076 Sk.Solarkent St.A2 Ap.N.6 B/24 Esenyurt