30 / 04 / 2024

Hikmet Tanrıverdi kimdir

Hikmet Tanrıverdi kimdir

İhracatı sadece ocak ayında yüzde 52 azalan hazır giyim ihracatçıları, New York, Paris, Londra, Berlin ve Moskova’da ticaret merkezi kurma kararı aldı..

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tanrıverdi ve Vahit Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Zoe Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Zoe Group Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 134 milyon 28 bin 949,37 TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Ayşe Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

Gram altın için dudak uçuklatan rakam açıklandı! Uzman isim resmen tarih verdi! Altını olanlar hemen bakın!

Ekonomist Hikmet Baydar'dan dolar ve altın ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Gram altın için dudak uçuklatan rakam açıklandı! Uzman isim resmen tarih verdi! Altını olanlar hemen bakın!

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Barış Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Uca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Tanrıverdi  ve Caner Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Tanrıverdi 1905 İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi 1905 İnşaat Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Aslan Alçiçek tarafından kuruldu.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Hikmet Tanrıverdi kimdir Haberi

Hikmet Tanrıverdi kimdir

İhracatçılar için ‘sürekli fuar ve depo’ görevi görecek merkezlerin kiralama çalışmalarının başladığını açıklayan İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, azalan ihracatı bu şekilde dengeleyebileceklerini söyledi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) önderliğinde ve ihracatçı birlikleri organizasyonuyla kurulacak olan Türk ticaret merkezleri ile ihracata yeni bir ivme kazandırılması amaçlanıyor. Collection Premiere Fuarı için gittiği Moskova’da açıklamalarda bulunan Hikmet Tanrıverdi, hazır giyim sektörünün 5 farklı ülkede söz konusu merkezleri kurmak için çalışma başlattığını belirterek, “Merkezler için 1 milyon dolarlık yatırım yaptık. Bizim belirlediğimiz hedef ülkeler arasında ABD, Rusya, Fransa, İngiltere ve Almanya var. Tüm merkezleri bu yıl içinde açmayı planlıyoruz.” dedi.


Tanrıverdi’nin verdiği bilgilere göre, Türk ticaret merkezlerinde, yaklaşık 30 ila 40 firmanın bir araya gelmesi hedefleniyor. Showroom şeklinde...