15 / 05 / 2024

hilal aktarma istasyonu ne zaman açılacak

hilal aktarma istasyonu ne zaman açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD’nin ortaklaşa hayata geçirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi raylı toplu taşıma sistemi İZBAN’ın Halkapınar’dan sonra İzmir Metro ile ikinci kesişme noktası olan Hilal Aktarma İstasyonu, pazar günü açılacak.

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme kampanyası yarın sona eriyor!

Motto İstanbul projesi, Ataköy-İkitelli metro hattı ve Bağcılar-Halkalı-Marmaray metro hattının kesişim ve aktarma istasyonu olan Mimar Sinan metro durağına 350 metre mesafede yer alıyor. Projede fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor...

Şanlıurfa Katı Atık Aktarma istasyonu'nun temeli atılıyor!

Siverek'in en önemli problemlerinden biri olan 30 yıllık katı atık depolama problemi hayata geçirilecek olan katı atık aktarma istasyonuyla çözülüyor

Bursa Mustafakemalpaşa´ya katı atık aktarma istasyonu!

Bursa’nın tüm ilçeleriyle birlikte daha yaşanabilir bir kent olması yolundaki çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’i çöp sorunundan kurtarıyor.

Şanlıurfa'ya iki yeni aktarma istasyonu inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, günülük ortalama 180 Bin yolcunun taşındığı Şanlıurfa'da vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek adına tam kapasiteli 2 yeni toplu taşıma aktarım merkezi yapıyor.

Kocaeli Londra raylı sitemler ana aktarma istasyonu incelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Londra raylı sitemler ana aktarma istasyonunu ve yeni oluşan ticaret alanlarını yerinde inceledi.

Akçakoca Katı Atık Aktarma İstasyonu açıldı!

Düzce Belediyeler Birliği Katı Atık Birliği tarafından Akçakoca Katı Atık Aktarma Merkezi törenle açıldı. Aktarma İstasyonu ile Akçakoca’da vahşi depolama sona erdi. İşte açılıştan notlar...

İBB 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışması başlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı.

İstanbul'a 10 yeni aktarma istasyonu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için ihaleye çıkacak.

İstanbul'a 24 aktarma istasyonu yapılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun projelendirme çalışmalarını başlattı.Mimari, ulaşım ve peysaj projelerinin hazırlanması için 5 ve 6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

İstanbul'da toplu ulaşım 24 merkezde yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı. Proje için 5-6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

İBB'nin 24 aktarma istasyonu mimari proje ihalesi 5-6 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için ihaleye çıkacak.

Gümüşhane'de iki tesis arası bağlantı köprüsü yapılıyor!

Gümüşhane'de yapına devam eden çevre yolu çalışmaları sırasında Gümüşhane Belediyesine ait katı atık aktarma istasyonu ve atık su arıtma tesisi yolu için ulaşım köprüsü yapılıyor.

Avcılar'a modern yolcu aktarma terminali!

Çelik konstrüksiyon olarak tasarlanan ve 1.070 m² kapalı alana sahip olan modern yolcu aktarma istasyonu 2 kattan oluşuyor. Alt katında 14 adet yazıhane ve kafeterya, üst katında ise dinlenme salonu, toplantı salonu ve ofisler bulunuyor.

hilal aktarma istasyonu ne zaman açılacak Haberi

hilal aktarma istasyonu ne zaman açılacak


Cumaovası yönünden gelen İZBAN yolcularının, İzmir Metro’yu kullanarak Konak istikametine gitmesini önemli ölçüde kolaylaştıracak istasyon sayesinde Şirinyer-Konak arasındaki tren yolculuğu süresi yaklaşık 9 dakikaya inecek. İzmir Metrosu ile Konak tarafından gelen yolcular da yine Hilal’de aktarma yaparak güney yönüne ulaşımda çok önemli bir zaman avantajı elde edecekler. 


Hilal Aktarma İstasyonu’nun işletmeye alınmasıyla birlikte, Cumaovası yönünden gelen yolcuların Alsancak ve Halkapınar’a gitmeden Hilal’de aktarma yapmaları, bir yandan yolculara önemli bir zaman kazandırırken, Halkapınar’da yoğunluğun da azalmasını sağlayacak. Hilal Aktarma İstasyonu, kritik lokasyonu sayesinde, yolcuların İzmir Fuarı, Kahramanlar, Askerlik Şubesi, Hilal Mahallesi ve Yenişehir’e de yürüyerek ulaşmalarını kolaylaştıracak.


HALKAPINAR’DA İKİNCİ REVİZYON

Hilal Aktarma İstasyonu’nun devreye girmesinin hemen ardından Halkapınar’da ikinci büyük revizyon başlayacak. İlk etapta, güney köprüsünün genişliğini 1,80 metreden 7 metreye çıkararak, yolcuların...