10 / 05 / 2024

Hill İnşaat nerede

Hill İnşaat nerede

Hill İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Baki Çiçek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi'nde kuruldu.

Qadraj Gözdağı fiyat!

Hill İnşaat imzasına sahip Qadraj Gözdağı projesinde satışlar başladı. Qadraj Gözdağı fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Qadraj Gözdağı satışta! Yeni proje!

Hill İnşaat tarafından hayata geçirilen Qadraj Gözdağı projesi satışa çıktı. Projede daireler 583 bin 211 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Pelican Hill Ihlamur Villaları nerede?

Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde 112 adet villa bulunuyor. Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan proje 250 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Pelican Hill Ihlamur Villaları nerede?

Yakacık Hill Kartal Rezidans nerede?

Firma bünyesinde 36 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilen Hill Kartal projesi 13 ve 28 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yakacık Hill Kartal Rezidans nerede?

Hill Kartal Konutları nerede?

Hill Kartal Residence'de dairelerin alanları 77,61 ile 175,92 metrekare arasında değişiyor. Projenin 2018 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Hill Kartal Konutları nerede?

Yakacık Hill Kartal Evleri nerede?

Hill Kartal Rezidans'ta teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Yakacık Hill Kartal Evleri nerede?

Hill Kartal Residence nerede?

Teslimlerin 30 ay içerisinde gerçekleşeceği Hil Kartal'da 193 adet konut bulunuyor. Proje 32 bin 400 metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence nerede?

Orton İnşaat Hill Kartal nerede?

Orton İnşaat Hill Kartal nerede? Orton İnşaat imzasını taşıyan Hill Kartal projesinin bu ayın sonunda satışa sunulması planlanıyor. Proje iki blok olarak tasarlandı...

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Hill İnşaat nerede Haberi

Hill İnşaat nerede

Hill İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Baki Çiçek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi'nde kuruldu.


Hill İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-İNŞAAT  -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...