11 / 05 / 2024

Hill İnşaat

Hill İnşaat

Suudi şirket Bin Ladin, Armutlu’ya yapacağı 500 milyon dolarlık projede, yatırımı 1 milyar dolara çıkardı

Halife Kulesi'nin ufkundan inşaat vinçleri görünüyor!

Dünyanın en yüksek binası Dubai"deki Halife Kulesi"nin 124"üncü katında, œUfukta ne görünüyor sorusunun yanıtı aşağıda

Zeray Dora Hill 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Zeray Dora Hill 2 projesi Kocaeli'nin Kandıra yolu üzerinde Çayırköy'de inşa ediliyor. Zeray İnşaat imzasıyla yükselen projede ön talep süreci başladı. 

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Zeray Dora Hill basın toplantısı 1 Haziran'da!

Zeray İnşaat'ın en yeni projesi Zeray Dora Hill 1 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

Qadraj Gözdağı fiyat!

Hill İnşaat imzasına sahip Qadraj Gözdağı projesinde satışlar başladı. Qadraj Gözdağı fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Qadraj Gözdağı satışta! Yeni proje!

Hill İnşaat tarafından hayata geçirilen Qadraj Gözdağı projesi satışa çıktı. Projede daireler 583 bin 211 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Galata Hill Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Galata Hill Turizm İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Kumandaveren tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İstanbul Hill Proje Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Hill Proje Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Mollaahmetoğlu ve Necati Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Kain İnşaat My Hill 4 projesinin temeli atılıyor!

İnşaat sektöründe güven ve kalitenin adresi olan Kain İnşaat, yeni projesi My Hill 4’ün temeli için çalışmalara başladı. My Hill 4, 16 bahçe dubleks, 16 çatı dubleks olmak üzere 32 dubleks daireden oluşacak.

Kameroğlu İnşaat Metrohome'da ön talep süreci devam ediyor!

Kameroğlu İnşaat, Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinin ardından Beylikdüzü'nde Metrohome adındaki projeye başlıyor. 1.600 adet konut ve 130 mağazadan oluşan Metrohome, adını metro ve metrobüse yakınlığından alıyor

Hill İnşaat Haberi

Hill İnşaat

 

ABD’NİN geçen yıl öldürdüğü Usame Bin Ladin’in ailesine ait olan dünyanın en büyük inşaat şirketlerinden Suudi Bin Ladin Group, geçen yıl aldığı Türkiye’de 500 milyon dolarlık konut yatırımı yapma kararını Mütekabiliyet Yasası nedeniyle 1 milyar dolara çıkardı. Türkiye’de inşaattan sağlığa, tarımdan enerjiye kadar her alanda yatırım yapmayı düşünen inşaat şirketi Bin Ladin Group, Türkiye’de bu yatırım için Sema ya da Sena isminde bir şirket kurmayı hedefliyor. Şirket, konut yatırımı için ilk etapta Armutlu bölgesini seçti. Yeni yatırımlar için de Marmara bölgesinde yeni araziler de aranıyor. Bin Ladin Group’un Türkiye yatırımlarını organize eden yetkililer, şirketin Türkiye’deki istikrara güvenerek yatırıma geldiğini belirtti. Yetkililer, tarımdan sağlığa kadar her alanda yatırım için fırsatları araştıran şirketin, 2011’de yatırım için karar aldığını ve aradan geçen...