01 / 06 / 2024

Hill International 2015

Hill International 2015

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün, Kahire / Mısır’da bulunan çok amaçlı kullanım kompleksi “The Gate”in proje yönetimi hizmetlerini sağlamak üzere, Abraj Misr firmasıyla sözleşme imzaladı.

Tahincioğlu, 2015 Stevie International Business Awards'tan ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Pelican Hill Villaları'nda icradan 3 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul İli Büyükçekme İlçesi Pelican Hill Villaları'nda bulunan villa Büyükçekme 3.İcra Dairesi tarafından 25 Aralık 2015 günü saat 14.30 ile 14:35 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

En İyi Gayrimenkul Müzayedesi Avrupa 2015 Ödülü TURYAP'ın!

Dünyanın saygın finans dergilerinden Capital Finance International (CFI), En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü’ne TURYAP’ı layık gördü.

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Muhammet Yiğit Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde Fatih, Laleli Balabanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Hill International, Kahire'deki The Gate'in proje yönetim ofisi seçildi!

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün, Kahire / Mısır’da bulunan çok amaçlı kullanım kompleksi “The Gate”in proje yönetimi hizmetlerini sağlamak üzere, Abraj Misr firmasıyla sözleşme imzaladı.

Hill International Şirket Merkezini Philadelphia’ya taşıdı!

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün Global Genel Merkezini, Center City Philadelphia’ya taşıma işini tamamladığını duyurdu.

ABD'li inşaat devi Hill International IMS Proje Yönetimi satın aldı!

ABD merkezli inşaat risk yönetimi şirketi Hill International'ın İstanbul merkezli IMS Proje Yönetimi AŞ'yi satın aldığı bildirildi..

Hıll International, IMS'yi bünyesine kattı!

Hill International, ana perakendecilere,kurumsal yatırımcılara ve uluslararası geliştiricilere yönetim ve danışmanlık hizmeti veren IMS Proje Yonetimi ve Danışmanlık şirketini bünyesine kattı.

Bien, Batimat Russia 2015 Fuarı'na katılacak!

Yapı Sektörü’nün Batimat Russia International Construction and Interior Exhibition 2015, 31 Mart-3 Nisan 2015 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek. Fuarda BİEN’de yeni ve göz alıcı tasarımlarıyla yerini alacak.

Türkiye Gayrimenkul Piyasası 2015 Raporu yayınlandı!

Colliers International tarafından 6 aylık periyotlarla hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu'nun 2015 yılı için olanı yayınlandı. Raporda Türkiye ve yurtdışında gayrimenkul uzmanları tarafından en çok takip edilen araştırma yayınları arasında.

Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Haziran 2014'te Clarion markasıyla Türkiye'ye giren Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak...

Macro Ayakkabıcılık Quantum International otelini 2015'te hizmete açacak!

Macro Ayakkabıcılık tarafından inşa edilen 500 yataklı beş yıldızlı Quantum International otelin 2015'te hizmete girmesi planlanıyor. Holiday Inn oteli'nin hemen arkasındaki otelin inşaatına yaklaşık üç yıl önce başlanmıştı...

Akasya Park Ümraniye Alışveriş Merkezi 2015 yılında açılacak!

ECE ve Akasya Grupları, 2015 yılında açılması planlanan Akasya Park Ümraniye Alışveriş Merkezi projesini gerçekleştirme kararı aldı

Hill International 2015 Haberi

Hill International 2015

Dört yıllık sözleşmenin Hill’e tahmini değeri yaklaşık olarak 18.4 milyon EGP’dir (2.4 milyon $). 2.3 milyar EGP (300 milyon $) değerindeki konut kompleksi, birbirine bağlanmış sekiz kule ve eşlik eden beş yıldızlı bir otel, altı konut binası ve bir adet de lüks konut kulesini içerecek. İnşaat, karbon ayak izini minimize ederek ve sürdürülebilirliği maksimize ederek “yeşil bina mimarisi” üzerinde yoğunlaşacaktır.


Hill'in Proje Yönetimi Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve İdari Yöneticisi (Afrika) Waleed Abdel-Fattah “Bu proje sadece iş, turizm ve yaşam kalitesi üzerinde bir etki yaratmayacak, aynı zamanda Kahire'nin genel çekiciliğini de artıracaktır.” dedi. Abdel-Fattah “Bu önemli görev için seçilmiş olmaktan son derece onur duyuyoruz” diye ekledi. 


Hill International, dünya çapında 100 ofisi ve 4,800 profesyonel çalışanıyla binalar, ulaşım, çevre, enerji ve...