05 / 05 / 2024

Hıll International, IMS'yi bünyesine kattı!

Hıll International, IMS'yi bünyesine kattı!

Hill International, ana perakendecilere,kurumsal yatırımcılara ve uluslararası geliştiricilere yönetim ve danışmanlık hizmeti veren IMS Proje Yonetimi ve Danışmanlık şirketini bünyesine kattı.



Hill International, ana perakendecilere,kurumsal yatırımcılara ve  uluslararası geliştiricilere yönetim ve danışmanlık hizmeti veren IMS Proje Yonetimi ve Danışmanlık şirketini bünyesine kattı.


Yönetim merkezi İstanbul olan IMS, yaklaşık 80 kişilik profesyonel bir ekipten oluşuyor.Devir işleminin şartları açıklanmadı.


IMS Başkanlığını yürüten, aynı zamanda Hill Project Management Group başkan yardımcısı ve Türkiye operasyonları yönetim direktörü olan Serdar Gucar IMS'nin teslim odaklı bir firma olduğunu ve bunun geçmiş başarılı performanslarında ana faktör olduğunu söyledi.


Gucar:' İki şirketimizin kültürlerinin uyumu projelerimizin değerini artıracak ve müşterilerimizin beklentilerini,gereksinimlerini karşılama kabiliyetimizi geliştirecek.'


Hill International başkanı ve CEO'su olan David L.Richter, IMS'nin bünyelerine katılmasının sadece Turkiye'de değil bölge genelinde de yönetim kaynaklarını ve kabiliyetini güçlendiridiğini söyledi.Richter ayrıca IMS ve profesyonellerinin Hill International ailesine katılımını memnuniyetle karşıladıklarını sözlerine ekledi.


1989'da kurulan IMS, Turkiye merkezli lider proje yönetim şirketidir.Şirket Orta Asya'da,Doğu Avrupa'da,Kuzey Afrika'da ve Ortadoğu'da yüzlerce ticari gayrimenkul projelerinin yönetimini gerçekleştirdi. IMS inşaat yönetimi,gözetimi,tasarım yönetimi,proje geliştirme,durum tespiti,danışmanlık gibi geniş bir yelpazede yüksek kaliteli bir hizmet öneriyor.



Geri Dön