12 / 05 / 2024

Hillary Clinton brooklyn ofis

Hillary Clinton brooklyn ofis

Clinton, kampanyasının merkezini New York 'a taşıyor. Fazla para harcamak istemeyen Clinton, Manhattan yerine Brooklyn ya da Queens 'te kiralık ofis bakıyor.

Hillary Clinton'dan kripto para yorumu!

Eski Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton, kripto paralara yönelik sert eleştiride  bulunarak, dijital paranın ülkeleri zayıflattığını dile getirdi. 

İşte Donald Trump'ın Manhattan'daki altın kaplamalı evi!

ABD seçimlerinde Cumhuriyetçi aday Trump'ın zaferi dünyada şok etkisi yaptı. Trump, rakibi Hillary Clinton karşısında daha fazla delege toplayarak 45. ABD Başkanı oldu..

Bernie Sanders ABD'de altyapıya özel fon kuracak!

ABD seçimlerinde Demokratların ağır topu Hillary Clinton'ı en çok zorlayan isim olan sosyalist Bernie Sanders'ın 'Amerika'yı yeniden inşa etme' planının yıllık maliyeti 1.4-2.8 trilyon dolar arasında.

Fikirtepe Brooklyn Life satılık!

Fikirtepe Brooklyn Life satılık konut teslimlerinin Haziran 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 72 bin metrekare inşaat alanından oluşan projede dairelerin alanları 60 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Brooklyn Life Kadıköy iletişim!

Brooklyn Life Kadıköy iletişim için 444 80 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Pana Yapı imzası ile yükselen projede 431 daire ve 14 ticari üniteye yer veriliyor.

Kadıköy Brooklyn Life satış ofisi!

Toplam 72 bin metrekare inşaat alanından meydana gelecek olan proje 431 adet daire 14 adet ticari ünite bulunuyor. Kadıköy Brooklyn Life satış ofisi telefon numarası 444 80 11 olarak belirlendi.

Brooklyn Life Fikirtepe!

Brooklyn Life Fikirtepe 'de daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Arsa alanı 8 bin metrekare olarak belirlenen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Brooklyn Life nerede?

Brooklyn Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Proje 72 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Brooklyn Life nerede?

Pana Yapı Brooklyn Life Projesi!

Pana Yapı Brooklyn Life Projesi 431 adet daire 14 adet ticari üniteden oluşuyor. 8 bin metrekare alanda inşa edilecek projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Pana Yapı Kadıköy Brooklyn Life projesi geliyor!

Pana Yapı Brooklyn Life projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek. 72 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 431 adet konut ve 14 ticari ünite yer alacak.

Kadıköy Belediyesi Brooklyn Life ihalesi Pana Yapı'nın!

Kadıköy Belediyesi, Fikirtepe'de yer alan ve Pana Yapı'nın hayata geçirdiği Brooklyn Life adasındaki hissesini kat karşılığı ihaleye çıkarmıştı. Muhammen bedeli 5 milyon 603 bin lira olarak belirlenen ihaleyi Pana Yapı kazandı.

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde deniz göründü!

Pana Yapı, Brooklyn Park Projesinin bitiş hedefi olan 2016 sonu teslim tarihi için yoğun bir gayret ve çalışma içerisinde. Pana Yapı imzasıyla inşa edilen Brooklyn Park Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor.

Kadıköy Belediyesi Brooklyn Life adasında ihaleye çıkıyor!

Kadıköy Belediyesi, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde yer alan ve Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Brooklyn Life adasındaki hissesini kat karşılığı ihaleye çıkardı. İşte ihale ilanı...

Hillary Clinton brooklyn ofis Haberi

Hillary Clinton brooklyn ofis

AMERİKAN Başkanı Barack Obama, ikinci dönemindeki ikinci yılını geride bıraktı. Amerika’nın bir sonraki başkanını belirleyecek olan seçimler ise 8 Kasım 2016 günü yapılacak. Bahisçilere göre başkanlık yarışının favori adayı yüzde 57'lik oranla demokrat cephesinden Hillary Clinton. Ancak ilk kadın başkan olacak olması ihtimaliyle bile ülkede büyük heyecan yaratan Clinton'ın bir sorunu var: Seçim kampanyasını yürüteceği bina henüz yok ve fiyatlar çok yüksek! Clinton'ın ekibi bunun için gayrimenkul danışmanı Richard Ellis ile çalışmaya başladı. Ancak Amerika ve özellikle New York'ta artan emlak fiyatları Clinton'ın seçim kampanyasını da etkiliyor. Manhattan'da fiyatları çok yüksek bulan Clinton ve ekibi, ünlü emlakçıdan New York'un görece daha ucuz bölgeleri olan Brooklyn ya da Queens'te bir bina bulmasını istedi. Şimdi seçim kampanyasının yürütüleceği merkez bina için...