29 / 04 / 2024

hilmi ışıkören 10 numara motivasyon

hilmi ışıkören 10 numara motivasyon

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecek

Işıkören Danışmanlık'ın 10 numara motivasyonu yayında!

Hamurunda sevgi, temelinde motivasyon olan iş ve hayata dair özgün paylaşımlarının yeni adresi www.10numaramotivasyon.com yayında. Işıkören, başarı ve motivasyon üzerine oluşturduğu sayfasını 1 Ocak itibari ile yayına geçirdi.

Emekliye yüzde 50 zam kapıda! Kulisler hareketlendi, en düşük maaş 10 bin TL!

Emekli maaş zamlarında beklenen zam oranı netleşmeye başladı. Kulislerdeki iddiaya göre, emekliye zam oranının yüzde 50 civarında ve en düşük maaşının ise 10 bin TL seviyesine çekileceği konuşuluyor. 

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

ŞOK’ta, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, kısa süreli yeni bir indirim kampanyası başlattığını ve bu kampanyanın 3 Ekim’de sona ereceğini açıkladı. Buna göre, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Büyükşehirlerde 10 kişiden 3'ü fahiş kiralar, işsizlik ve yüksek gıda fiyatları sebebiyle göç etmek istiyor!

Büyükşehirlerde çalışan her 10 kişiden en az 3'ü başka bir şehre yerleşmek istediğini belirtiyor. İşte ayrıntılar...

Ekmeğe 4 lira birden zam geldi! O şehirde ekmek artık resmen 10 TL!

Gıda ürünlerine yapılan zamların ardından ekmek fiyatları da etkilendi ve o şehirde 6 liraya satılan ekmeklerin fiyatı 10 liraya yükseldi. Ekmek fiyatlarına eklenen 4 liralık zam nedeniyle vatandaşlar isyan etti. Bundan sonra o ilde ekmekler 10 liradan satılacak.

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? Kura çekimi izleme linki var mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında geri sayım sürerken, 25 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan kura çekimi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? İşte detaylar...

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

10 Yıl Motor Garantili LG Quadwash Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL indirim fırsatı! İşte LG 11 Mart 2023 fiyat listesi 

LG 8 programlı bulaşık makinesinin fiyatını merak edenler için, QuadWash teknolojisine sahip bulaşık makinesi 10 bin TL indirimle Carrefursa'da satışa çıktı. Peki LG Quadwash Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi'nde 10 Yıl Paslanmazlık Garantisi! İşte Bosch 9 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DB01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, 10 yıl paslanmazlık garantisi ile bulaşık makinesi arayanların tercihi oluyor. Peki bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler?

Migros’ta yorganlarda 220 TL indirim! İşte Migros kış kampanyası! 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta yorganlarda 220 TL indirim yapılıyor. İşte Migros kış kampanyası 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

hilmi ışıkören 10 numara motivasyon Haberi

hilmi ışıkören 10 numara motivasyon


Uzun yıllar emlak sektörünün önde gelen uluslararası şirketlerinde Genel Müdürlük görevi yapan, inşaat-emlak sektöründe verdiği markalaşma, pazarlama-satış danışmanlığı ve motivasyon temelli eğitimlerle tanınan emlak duayeni Hilmi Işıkören'in ilk kitabı "10 Numara Motivasyon" 29 Eylül'de raflardaki yerini aldı. Çalışandan patrona herkes için ilham kaynağı olacak kitap, sadece iş dünyasıyla sınırlı kalmayarak, herkesin hayatına dokunan, kişisel gelişimi destekleyici bir yol haritasını da içeriyor. Kitabın geliri, korunmaya muhtaç çocuklara kucak açan "Koruncuk Vakfı"na bağışlanacak. ’10 Numara Motivasyon’ kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecektir. Hilmi Işıkören bu etkinlikte kitap tanıtımı ile birlikte katılımcıların kitaplarını da imzalayacak.

2012 yılında yazmaya başladığı başarı üzerine motivasyon temelli satış ve pazarlama içerikli yazıları ile kitabının ilk tohumlarını atan...