29 / 04 / 2024

hilmi ışıkören kitap

hilmi ışıkören kitap

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecek

Emlak sektörü nereye gidiyor? 

Hilmi Işıkören kaleme aldığı yazıda "Emlak piyasası nereye gidiyor?" sorusunu konu aldı. Bu soru günümüzde emlak profesyonelleri tarafından en çok aranan sorulardan birisi.

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor!

2010 yılında danışmanlık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiren Işıkören Danışmanlık; Online Emlak Akademi ile emlak eğitimlerini yepyeni bir platformda sunuyor. 'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor.

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Emlak eğitimleri almanın en kolay yolu açıldı!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı...

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hilmi Işıkören inşaatta daha çok satmanın formüllerini anlatacak!

GYODER'in kurduğu "Çözüm Platformu"nda konuşmacı olacak Hilmi Işıkören, inşaat sektöründe "daha çok satmanın" formüllerini anlatacak.

Keçiören'deki dev kulenin yıkımı için 20 milyon TL gerekli!

Ankara Keçiören’de 27 milyon lira harcanarak inşa edilen ancak uçakların mania engeline takılan 144 metrelik kule, sorun oldu. Kulenin yıkılması için de 20 milyon TL gerekiyor.

Kütahya'da hasar gören evlerde inceleme!

AFAD ekipleri, Kütahya'nın Günlüce köyünde hasar gören evlerde inceleme yaptı. Evlerinin yıkılma korkusu yaşayan bazı köylüler yakınlarına taşındı.

Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Canören Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canören Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çakmaz tarafından kuruldu.

Güngören'de yıkım kararı verilen bina boşaltıldı!

İstanbul'un Güngören İlçesinde zemin kaymasıyla birlikte oluşan çatlaklar nedeniyle yıkım kararı verilen bina tahliye edildi.

hilmi ışıkören kitap Haberi

hilmi ışıkören kitap


Uzun yıllar emlak sektörünün önde gelen uluslararası şirketlerinde Genel Müdürlük görevi yapan, inşaat-emlak sektöründe verdiği markalaşma, pazarlama-satış danışmanlığı ve motivasyon temelli eğitimlerle tanınan emlak duayeni Hilmi Işıkören'in ilk kitabı "10 Numara Motivasyon" 29 Eylül'de raflardaki yerini aldı. Çalışandan patrona herkes için ilham kaynağı olacak kitap, sadece iş dünyasıyla sınırlı kalmayarak, herkesin hayatına dokunan, kişisel gelişimi destekleyici bir yol haritasını da içeriyor. Kitabın geliri, korunmaya muhtaç çocuklara kucak açan "Koruncuk Vakfı"na bağışlanacak. ’10 Numara Motivasyon’ kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecektir. Hilmi Işıkören bu etkinlikte kitap tanıtımı ile birlikte katılımcıların kitaplarını da imzalayacak.

2012 yılında yazmaya başladığı başarı üzerine motivasyon temelli satış ve pazarlama içerikli yazıları ile kitabının ilk tohumlarını atan...