05 / 05 / 2024

hilti CFS-D 1

hilti CFS-D 1

Güvenilir, kaliteli ve inovatif ürünlerin mimarı Hilti, yangın durdurucu ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor.

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İşte 2023 güncel demir fiyatları...

Sabit fiyat bandından işlem görmeye başlayan inşaat demirleri için zam ihtimali ortadan kalktı ve inşaat demiri fiyatları düşüşe geçti. İşte güncel fiyatlar...

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaatın yapı malzemeleri arasında yer alan demire bugün indirim geldi. Son dönemlerde fahiş fahiş fiyatlara çıkan demir fiyatlarında bugün beklenmedik düşüş meydana geldi.  1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Yetişen Pegasus’tan ucuz bileti kapacak! Pegasus 1 Euro + vergiye bilet satıyor! Son gün 16 Nisan!

Pegasus yurt dışı 1 Euro kampanyası başlatırken, kampanyanın son tarihinin 16 Nisan olduğunu duyurdu. Pegasus’un başlattığı kampanya kapsamında, 29 Ekim 2023 – 30 Mart 2024 uçuş tarihli seçili yurt dışı biletleri yalnızca BolBolllulara özel 1 Euro + vergilerle satılıyor.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 7 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi. Dolar kurunda meydana gelen yükseliş demir fiyatlarına zam olarak yansıdı. 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 7 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Böyle bir indirim duyulmadı! Tuvalet kağıdı 1 TL yetişen alıyor! İşte son gün!

Enflasyon artışı ile vatandaşlar pek çok ürünü almada zorluk yaşıyor. Buna ek olarak da üst üste gelen zamlarda zorluk derecesini arttırmaktadır. Tuvalet kağıdını ucuza almak isteyenlere müjde! İşte detaylar!

Maltepe Nuvo Dragos 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Maltepe İlçesi,Gülsuyu Mahallesi, G22- A-09-D-1-C pafta, 16197 ada, 22 parsele ait 2019 yılı ekspertiz raporunu yayınladı...

Hilti'den yangına dur diyen iki yeni aktör!

CFS-D 1" Yangın Durdurucu Kablo Macunu ile CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi ürünlerini piyasaya sunan Hilti, bu yeni ürünleriyle de yapılara güvenli bir ortam kazandırarak yangının olası hasarlarını önlemeye yardımcı olmayı hedefliyor.

Hilti Lazermetre,1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyor!

Hilti, inşaat profesyonellerine sunduğu hem dış hem de iç mekan ölçümleri için ideal lazermetreleriyle dikkat çekiyor. Hilti Lazermetreler, Pulse Power teknolojisi sayesinde 1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyorlar.

Hilti 2014 yılında 2 tasarım ödülü aldı!

ÜRÜNLERİNİ tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası 1 Hilti, 2014 yılında "Endüstri" dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014'te ödülleri topladı.

Marmaray 100 bin sefer yaptı!

29 Ekim 2013 tarihinde hizmete giren Marmaray, açılışından bugüne kadar 100 bin sefer yaptı, 50 milyon yolcu taşıdı, 1.4 milyon kilometre yol kat etti...

Marmaray 1 yılda 50 milyon yolcu taşıdı!

29 Ekim 2013 tarihinde hizmete giren Marmaray, açılışından bugüne kadar 100 bin sefer yaptı, 50 milyon yolcu taşıdı, 1.4 milyon kilometre yol kat etti

Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adres; Osmanbey Abidei Hürriyet Cad. No:48 D:1 Şişli - İstanbul...

Türkiye'deki yüksek hızlı trenler bayram boyunca 54 bin yolcu taşıdı!

İlk seferine 25 Temmuz’da başlayan YHT, bayram tatili boyunca 54 bin 98 yolcu taşıdı. 1 hafta ücretsiz yolcu taşıyan YHT’ye talep büyük oldu. İstanbul-Ankara arasında aynı tarihte 24 bin kişi yolculuk yaptı..

hilti CFS-D 1 Haberi

hilti CFS-D 1

Yangına “dur” diyen inovatif ürünleriyle dikkat çeken inşaat ve el aletleri sektörünün global markası Hilti, CFS-D 1" Yangın Durdurucu Kablo Macunu ve CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi ürünleriyle yapılara güvenli bir ortam kazandırarak yangının olası hasarlarını önlemeye yardımcı olmayı hedefliyor.


Hızlı. Basit. Güçlü.

Kullanımı basit, uygulamada hızlı ve çok çeşitli uygulama yüzeyinde güçlü bir performans sunan Hilti CFS-D 1" Yangın Durdurucu Kablo Macunu; beton, alçıpan, ahşap ve tuğla yüzeylerde tekli ve çoklu kablo geçişleri için 25 milimetreye kadar açılmış deliklerde kullanıma uygun olmasıyla dikkat çekiyor. Alçak ve orta gerilim kablolar için uygun olan ve 32’li paketlerde satışa sunulan Hilti CFS-D 1" Yangın Durdurucu Kablo Macunu, yüzde 100 delik doluluğu vadediyor. Yalnızca 10 saniye gibi kısa bir sürede uygulanabiliyor oluşuyla fark yaratan...