15 / 05 / 2024

Hilti İnşaat Kimin

Hilti İnşaat Kimin

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 9 milyon 542 bin TL sermaye ile 8 Ağustos 2017'de açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Hilti ON!Track uygulaması inşaat sektörüne kolaylık sağlıyor!

  İnşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, inşaat profesyonellerinin en büyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi konusunda geliştirdiği ON!Track uygulamasıyla sektöre büyük bir kolaylık sunuyor. 

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi 8 Ağustos 2017'de 9 milyon 542 bin TL sermaye ile açıldı.

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 9 milyon 542 bin TL sermaye ile 8 Ağustos 2017'de açıldı.

Hilti’nin 4 yeni ürünü sektöre damga vuracak!

İnşaat sektöründe fark yaratan ürünleriyle dikkat çeken Hilti, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliği ile 4 yeni ürününü tanıttı.

Hilti’nin 4 yeni ürünü sektöre damga vuracak!

İnşaat sektöründe fark yaratan ürünleriyle dikkat çeken Hilti, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliği ile 4 yeni ürününü tanıttı.

Hilti pazara 30 yeni ürün sunacak!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, 2016 yılı başından bu yana sektörle buluşturduğu inovatif ürünleriyle adından söz ettiriyor.

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

Hilti'den evinin ustası babalara yeni ürün!

İnşaat el aletleri sektörünün önde gelen markası Hilti’nin yeni ürünü Hilti TE 3 Delici Kırıcı, küçük delim ve kırım işlerinde evinin ustası babaların en büyük yardımcısı olacak.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Hilti İnşaat Kimin Haberi

Hilti İnşaat Kimin


Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 9 milyon 542 bin TL sermaye ile açıldı.


Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi iş konusu; Başta her türlü inşaat alet ve makinaları,hırdavat matkap,çivi el alet ve makinaları ve her türlü inşaat işinde kullanılacak alet ve edavat olmak üzere her türlü malın dahili toptan ticareti,ithalatı,ihracatı,pazarlaması Amaç ve konusu ile ilgili faaliyetlerde bulunmak amacıyla gayrimenkuller almak satmak kiralamak kiraya vermek gayrimenkuller üzerinde her türlü ayni hak tesis etmek kendi lehine ettirmek banka teminat mektubu vermek almak bankalar ve diğer finans kuruluşları ile her türlü işlemleri gerçekleştirmek ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi Adres; İkitelli Osb Mahallesi Bedrettin Dalan Blv.No:23/21...