29 / 04 / 2024

Hilton Antakya ne zaman açılıyor

Hilton Antakya ne zaman açılıyor

Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon Antakya'ya açılacak otelin 2014'te hizmete gireceğini söyledi.

Depremlerin ardından Antakya için korkutan tablo ortaya çıktı! Olası Antakya depremi için o bölgeler işaret edildi...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Antakya'da araştırma yapan Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, Antakya için korkutan tabloyu gözler önüne serdi. O bölgeleri işaret eden Kadıoğlu, yapılaşma olmamalı dedi. 

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Şişli Hilton Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Taahhüt ettiklerini yerine getirmeyen şirketler sebebiyle Hilton Sitesi sakinleri deprem korkusuyla yaşıyor. Sözleşmelere rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Sakinlerden Yöremen, “Herkes korkarak oturuyor. Biz hâlâ riskli yapı ve riskli alan belgesi almış bu yerde oturmak zorunda bırakılıyoruz” dedi.

Hatay'daki tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Hoşgörü şehri Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürü, 2014 yılına kadar 66 sene boyunca Antakya Arkeoloji Müzesi olarak hizmet veren tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Fulya Hilton Sitesi'nde inşaat ne zaman başlayacak?

Beşiktaş Fulya'da 45 yıl önce yapılan Hilton Sitesi'nin kentsel dönüşüm projesi ihalesini Emay İnşaat ve ortağı almıştı. Şu ana kadar projeler çizilmiş ama henüz bir çivi bile çakılmamış.Sürecin daha da hızlanması gerekiyor. Ancak bir türlü yol alınamıyor...

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

Fulya’daki Hilton Sitesi'ne riskli alan kararı!

İstanbul Fulya’da yer alan Hilton Sitesi için riskli alan kararı verildi. Dönüşüme girecek olan sitenin yerinde yeni rezidanslar yükselecek.

Hilton Antakya Müze Otel’de sona yaklaşıldı!

Türkiye’de ve Dünya’da bu alanda ortaya çıkarılmış en dikkati çeken otel projelerinden biri olan Hilton Antakya Müze Otel’de sona yaklaşıldı!

Antakya'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Antakya Belediyesi’nce Emek ve Aksaray Mahallesi’ne yönelik yapılan Kentsel Dönüşüm hizmeti kapsamında Bilgilendirme Ofisi’ne ziyarette bulunan Başkan Kimyeci şu görüşlere yer verdi;

Antakya Belediyesi 13 iş yerini kiralıyor!

Antakya Belediyesi, mülkiyeti Antakya Belediyesi'ne ait toplam 13 iş yerini kiralıyor. Kiralama ihalesi 3 Kasım'da yapılacak.

Antakya yeni köprüsüne kavuştu!

Hatay’ın her ilçesinde ulaşım sorunlarını minimum seviyeye indirmek ve daha güvenli bir ulaşım ağı sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesindeki sanayi bölgesi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını tamamladı.

Antakya Battı-Çıktı Projesi'ne start verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki ekipler, Antakya'da trafiğe rahat bir nefes aldıracak Kavaslı bölgesinde Battı- Çıktı Projesi'ne başladı.

Hilton Antakya ne zaman açılıyor Haberi

Hilton Antakya ne zaman açılıyor


Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırımları Konferansı 2013'de üç yeni otel anlaşmasını duyuran Hilton Worldwide, Antakya, İstanbul Zeytinburnu ve Çorlu'da 3 otel açıyor. Hilton Worldwide Sorumlu Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon, "Antakya, Türkiye'nin en önemli kültürel merkezlerinden biri. Otelin imzalanan imtiyaz sözleşmesinin ardından 2014 başlarında açılması gerek."...