07 / 05 / 2024

Hilton Atina Hotel

Hilton Atina Hotel

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın kalbinde yer alan ve ‘Dünyanın en güzel Hilton Oteli’ olarak kabul edilen Hilton Atina satılacak. 180 milyon Euro fiyat belirlenen otel için 11 Mart’a kadar teklif sunulabilecek.

100. INTERCEM Konferansı 24-26 Haziran'da İstanbul'da! 

Dünya çimento sektörünü bir araya getiren INTERCEM Konferansı yüzüncü kez 24-26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşecek.  

Gayrimenkul satışları gerçek değer üzerinden yapılabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenen "Sign Of The City Awards Ödül Töreni"ne katıldı. Törende konuşan Kurum, gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Balıkesir'e Hilton Duble Tree Hotel geliyor!

KGM GROUP çatısı altında faaliyet gösteren KGM İnşaat bu ay içerisinde Balıkesir Hilton Duble Tree Hotel'in temelini atacak.

Doğuş Grubu Atina'daki Hilton Oteli'nin sahibi oldu!

Doğuş Grubu, Yunan ortağıyla birlikte 142 milyon euro karşılığında Hilton Otelinin yüzde 97,3`lük hissesinin sahibi oldu.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

Hilton Atina'yı Doğuş Grubu satın alıyor!

Yunanistan’da turizm alanındaki yatırımlarını sürdüren Doğuş Grubu, başkent Atina’daki Hilton Oteli'ni satın alıyor.

Yunanistan'daki Hilton Atina Hotel 180 milyon euroya satılıyor!

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın kalbinde yer alan ve ‘Dünyanın en güzel Hilton Oteli’ olarak kabul edilen Hilton Atina satılacak. 180 milyon Euro fiyat belirlenen otel için 11 Mart’a kadar teklif sunulabilecek.

İstanbul Conrad Hilton Hotel 65 milyon dolarlık yatırımla yenilendi!

Aksoy Ailesi'nin sahibi bulunduğu İstanbul Conrad Hilton, 25 yıldan bu yana faaliyet gösteriyor. Dolayısıyla renovasyon ihtiyacı baş gösterdi ve yakın zamanda yenileme sürecine sokuldu.

Bayraklı Hilton Garden Inn açıldı!

Yapımına 2013'ün son çeyreğinde başlanan Hilton Garden Inn Hotel, önceki gün hizmete açıldı. Bayraklı'da hayata geçirilen otelde, toplam 197 oda, 3 toplantı salonu ve körfez manzaralı çatı katı restoran yer alıyor.

Tree By Hilton, Kocaeli'deki en lüks otel olacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yapılan Bureau projesi devam ederken, proje içerisinde yer alan otel için dünya markası Hilton, en lüks otelini verdi. Proje kapsamında Tree By Hilton Hotel, Kocaeli’deki en lüks 5 yıldızlı otel olacak.

Hilton Atina Hotel Haberi

Hilton Atina Hotel

Atina’nın kalbinde elverişli bir konumda 53 yıldan bu yana hizmet veren Hilton Atina, satışa çıkarıldı. 506 odası, 22 toplantı ve etkinlik salonu, alışveriş mağazaları, yüzme havuzu gibi bir çok imkanı bünyesinde bulunduran Akropolis manzarasına sahip otelin sahibi Alpha Bank, Atina Borsası’na satışa ilişkin sürecin başladığını bildirdi.


Uluslararası düzeyde hizmet sunan Hilton Atina’ya üst düzey nitelikli turizm yatırımcısının ilgi göstermesi bekleniyor. Satış süreci, Citigroup Global Markets’in danışmanlığında yürütülecek. Uluslararası otel işletmecileri, gayrimenkul şirketleri ve özel girişimcilerin ilgi göstermesi beklenen yatırıma 11 Mart 2016 tarihi ve Londra saati ile 12:00′a kadar teklifte bulunulabilecek. Alpha Bank, verilecek tekliflerin ardından yatırımcılar arasından seçimde bulunacak. Hilton Atina için belirlenen satış rakamının 180 milyon Euro olduğu belirtiliyor.


ÖNEMLİ ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR


1957 yılında inşasına başlanan ve Nisan...